Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwiają mnie

_________Wkurwiają mnie pytania w stylu poco ci ślub, po co zaręczyny_________

Polecane posty

Gość wkurwiają mnie

Często zadajecie tak durne pytania. Skoro komus na tym zależy, to widocznie tego potrzebuje i chce się zaręczyc, wziąć ślub. Nie wszycsy moze mają taki system wartości, ale jak widać wiele osób tak. I jest to potrzebne do tego samego, co tysiącom innych par, zaręczających się i pobierających. Zapamietajcie to i nie próbujcie już ludziom wmawiać, ze ślub jest poo nic i ze o tylko papierek. Skoro do tego nie dojrzeliście, to nie znaczy, ze inni tez nie!!!

Gość w pełni
Cię popieram i...i strasznie mnie cieszy myśl o moim zbliżającym się ślubie

Gość Wredniak.
Mój tekst: "Jak chcesz tego ślubu, to go bierz. Ale beze mnie!" :P

Gość wredniaczki
chcecie ślubu i tego papierka bo wam sie wydaje że wtedy już wam żadna upolowanej zdobyczy nie odbierze ....... jak bardzo sie mylicie poczytajcie w temacie o kochankach albo drugich żonach

Gość ale po co ci te zaręczyny
a potem ślub? Wisz że co 3 kończy się rozwodem

Gość wjkurwiają mnie
no i znowu zaczynacie?? Skoro związki się tak rozpadają, to po co w takim razie w ogole z kimś być? Skoro z góry zakładacie, ze się rozpadniecie, to jaki to ma sens? Rozumowanie dzieci :O

teraz pytacie po co komu ślub a za parę lat same zalegalizujecie Wasze związki :P te pytanie są głupie i świadczą w 99% tylko o tym, ze zazdrościcie zaręczonym :P rozumiem Cię autorko, nawet nie mam sił już tego tłumaczyć kiedy na topikach padają takie pytania. Po co golicie nogi? przecież włosy odrastają! po co sprzątacie dom? przecież i tak się nabałagani. po co Wam dzieci? przecież dorosną i opuszczą Was! po co utrzymujecie kontakt z rodzicami? przecież kiedyś umrą, a Wy będziecie niepotrzebnie płakać. Po co jesteście z Waszymi facetami? przecież i tak Was rzuci... można zadać jeszcze setki takich kretyńskich pytań :O

Gość wredniaczki
nik nie zaklada że zwiazek sie rozpadnie ale jeśli już to chyba bardziej ci którzy tak koniecznie chca ślubu zakladaja że gdyby coś to trudniej jest odejść po ślubie niż bez ślubu reasumujac ci którzy ślubu nie maja ale sa ze soba robia to nieskrepowani żadnymi papierami , formalnościami itd, moga odejść w każdej chwili a jednak sa razem ci którzy ślub maja czesto sa w zwiazkach z przymusu, nie odchodza bo wchodzi w gre przeprawa z rozwodem, podzialem majatku i cala ta meczaca i dlugotrwala procedura

Nie golę nóg nie sprzątam mieszkania nie mam dzieci nie mam kontaktu z rodzicami nie mam faceta a sam jestem facetem 🖐️

Gość no no no no no no no no
nie no nie == > nie maglupich pytań sa tylko glupie odpowiedzi :)

:classic_cool: 🖐️

Gość Miss 00
Juz durnie wlaczaja sie do dyskusji:P Popieram autorke topiku!!!

Gość no no no no no no no no
witamy durną , która wlączla sie do dyskusji ;) chociaż to niezbyt pisać tak na wstepie o sobie :) ale doceniamy szczerość masz 1 punkt :)

Gość dawno zostało udownodnione
przez psychologów że ślub (papierek) jako "akt własności", a przynajmniej utrudnienie ucieczki drugiej osoby, znacząco wpływa na zmianą sposobu zachowania. Jak nie może łatwo uciec to po co mam się starać. Później jest "przynieś mi piwo kobieto" albo "głowa mnie boli" :classic_cool:

Gość Aniu uspokój się
Znów szalejesz.

Gość wkurwiają mnie
zapomniałam wsiąść czerwonych tabletek :( Teraz w stroju baleriny z Jeziora Łabędziego siedzę na bujanym koniku na przeciwko mojego komputera, zakładając kolejny temat na kafeteri i dostojnie kontemplując moje gęste owłosienie łonowe wystające mi z trykociku

Gość wkurwiają mnie
podszywaczu- pisze się wziąĆ, a nie wsiąść

Gość chce kasy jak lodu
mnie tez takie gadanie wpienia i popieram poglad autora..szacuneczek

Gość jak chcesz kasy
jak lodu to wyjdź za mąż za 80 letniego miliardera :P z gołodupcami nie ma co się wiązać, po co się z taki zaręczać, czy brać ślub? to uwłacza kobiecie 🖐️

Gość ja sie nie staram
a ja mam to w dupie, moj facet chce slubu a ja nie chce bo wiem ze chodzi o to zeby mnie usidlic na stale i nikt wam nie zazdrosci bo wiemy ze chcecie swoich facetow usidlic na stale papierkiem , zawsze jest tak ze ktores z partnerow chce bardziej a ktores mniej albo wcale.z reguly to brzydsze chce

Gość czyli autorka
jest najbrzydszą laską na kafe

Dziewczyno, ja tego wszystkiego nie czytam, ale czy możesz powiedzieć- po co Ci te ślub... :o

Gość nikt tego nie zrozumie
po co one chcą brać ślub.

Gość ja tam nie mam
nic przeciwko slubom ale jezeli ktos robi z tego mega afere i za wszelka cene dazy do tego aby partner sie oswiadczyl, to mnie to troche smieszy

Gość a może po to
żeby pokazać się w białej suki, pstryknąć parę fotek, ślubny makijaż i fryzjer, zadowolona rodzina, spełniana dziejowa misja kobiety, zazdrość koleżanek singielek...

Gość wkurwiają mnie
tak, właśnie po to :O:O:O Powoli stajecie sie żenujący w swoich głupich domysłach pt. "po co komu ślub?"

Gość po co slub pytaja te
co to ich nikt nie chce. zazdrosne stare panny i kochanki ktore chca zajac miejsce zon ale im sie nie udaje. no i faceci ktorzy sa wiecznymi gowniarzami. jesli miedzy dwojgiem ludzi jest prawdziwe uczucie to slub jest dopelnieniem szczescia zapamietajcie sobie. jeslikogos kochacie to dlaczego sie nie pobrac jesli odczuwacie taka potrzebe? jesli wasz pozal sie Boze chlopak nie chce slubu to tylko dlatego ze nie chce go z wami, a nie w ogole. moj maz tez mowil swojej poprzedniej dziewczynie ze po co slub, po co papierek, itd ale mnie sam poprosil o reke, bo mnie kocha, bo jestem dla niego wazna. prosta prawda nie? dla niektorych bolesna?

Gość po co slub
a chocby po to zeby stare panny, czy tam singielki zgrzytaly zebami. bo zgrzytacie prawda?

Gość z może twój facet
doszedł do takiego wieku że stwierdził że żeni się z aktualną. Gdyby był z poprzednią, bo byś go nie odbiła, to ożenił by się z nią, naiwniaczko

Gość Ehhhhhhhh
no, ja miałam kiedyś ślub...:o porażka. Potem 13-letni konkubinat. Na początku ekstra, potem zdrada, choroba, śmierć. Teraz znów konkubinat i w planach ślub i trudno mi przełamać przyzwyczajenie: po co ten ślub???