Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julkaaa 22

polazłam do Sephory a tam kremy min 300-1000 zł

Polecane posty

Gość julkaaa 22

czy to jest normalne? juz nie idzie kto je kupuke? bo ludzie kase mają ale powiedzcie mi czy któraś miała kiedys taki krem i czy to naprawde warte swojej ceny

Gość nie pytaj nas bo
nas nie stac

Gość niebieskoooookaa22
nie, nie miałam :) ale dostałam próbki- Biotherm mnie uczulił ale zajebisty :classic_cool: był krem na naczynka Dr Brandt(chyba :P ) nie stac mnei na takie kremy

Gość na te kremy bedzie was stać
albo i nie po czterdziestce :D nawiasem mowiąc w aptekach są o wiele tańsze a równie rewelacyjne.

Gość cdfef
jak sa rewelacyjne to chociaz podaj ich nazwy

Gość niebieskoooookaa22
hehe fakt:)

Gość na te kremy bedzie was stać
choćby seria Vichy :)

Znajoma byla u dermatologa,a on jej powiedział,ze te wszystkie kremy są guzik warte,a najlepszy ze wszystkiego jest najzwyklejszy NIVEA,od tamtej pory nie kupowała żadnych mazideł i cere ma jak tyłek niemowlaka.Nie wierzę w cudowne kremy,a już cena na pewno nie gra tutaj roli.Sephora ma dużą marżę,takie kremy za granicą są o wiele tańsze.

Gość niebieskoooookaa22
ja przerzucam się na kremy naturlane, ze tak powiem: Lavera, Weleda, ciekawe jakie jest ich długofalowe dz. ;) bo nNivea za tłusta jest, poza tym podrażnia mi naczynka a inne kremy w drogeriach mają masę skł. zapychających

Gość Zadowolona 26
Polecam wszystkim kremy firmy Yves Rocher. Ceny od 20 zł w górę. Często mają promocje i już za kilkanaście złotych można kupic rewelacyjne kremy, które pięknie pachną. Sama używam serii pure calmille i moja cera już dawno nie była tak gładka.

Gość kremy kremy
Gdyby te wszystkie kremy były tak rewelacyjne,nie byłoby zapotrzebowania na botoks i liftingi;)

Gość kremy kremy
Ostatnio tez oglądałam te wszystkie cuda:)i policzyłam ,ze za podobna cene mozna sie "ostrzyknąć".Moje kolezanki około 40stki wszystkie prawie sie ostrzykują,te bardziej tchórzliwe czekają:)