Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienależna

kółka wzajemnej adoracji na kafe

Polecane posty

Gość nienależna

i kto do jakiego należy :P a więc, może pomijając mamy z ciążowego, bo tam dużo tego, na kafe mamy takie kółka: 1. członkowie: 2. członkowie:* *schemaj uzupełnij :P

Gość no coz...
Mam tych kolek wzajemnej adoracji dosc! Jak wypowiadam sie na dany temat to tak jakby nie zauwazaly tego i nadal o swoim nudnym zyciu miedzy soba...

Gość nienależna
dlatego pytam jakie tu, bo jam tu nowa 😭

Gość do żadnego

Gość kazdy
tak zajety swoim kolkie ze sie nie wypowie

Gość babie lato.
sram na kółka wzajemnej adoracji :classic_cool: przychodze tutaj zeby siac fermrnt miedzy przepoconymi tlustymi pachami zwanymi potocznie "kafeterianami" :D, nie jestem czarnuchem :( brak mi liczby postow przy moich nikach (ktorych notabene mam miliony :classic_cool:) 😭 a jednym z niewielu nikow jakie lubie jest mega spamer myrevin, chyba tylko przez jego podejscie do "przepoconych pach" :D

Gość bonelly
Każdy nowy temat ma szansę przeistoczyć się w kółko wzjemnej adoracji.Myślę, że to zależy od tematu - im bardziej chodliwy to nastapi to wczesniej.Później to zależy , czy młode siksy to tzw.papatki lub temu podobne bzdety , a starsze wiekiem to " zapraszam na kawkę lub ciasto- czy czujesz jak pięknie pachnie?".No , ale ja się temu nie dziwię, bo chyba kontakt tzw. bezosobowy jest łatwiejszy i wymaga mniej trudu niż kontakt bezpośredni , nie mówiąc o przyjaźni.

Gość pf
bonelly fajnie zobrazowałaś te młode i starsze :D ale są jeszcze takie pośrodku :P bo do mnie ani te papatki ani kawa z ciastkiem nie pasuje :D