Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ll*

dlaczego pytam was ...ONA zawsze musi byc na temacie L4, i innych

Polecane posty

tego typu, etc ciaza a praca --byłyska swym min. il.inteligencji, najlepsze było wczoraj pojawił sie temat\"L4 w ciazy\" i tylko czekac było za ile pojawi sie ona, no i napackała cos w jej stylu, widac jest oburzaona zaistniała sytuacja ze tyle kobiet idzie za jej ciezko zatyrane w kamieniołomach pieniadza na L4. a ja mam to w D.U.P.I.E. widac jak takie tamaciki podnosza jej ciśnienie, pieni sie i syczy przed kompem, przeklina wyrywa włosy ( dobre). moim ale to naprawde skromnym zdaniem ona ma niezłego odwała na tym pukcie i szlag ja trafia jak znow wchodzi na kafe a tam \" jestem w ciazy ide na zwolnienie\", ale czemu sie tak tym przejmuje czy to cos zmieni ---nic nie zmieni. ja tam bede chodzic na l4 a co tam mam prawo do tego bo przeciez w kamieniołomach tyram

Gość do ll*
ale o kim ty piszesz i czemu tak bardzo cie to irytuje ze bredzisz

Gość no i macie racje
nalezy Wam sie zwolnienie jakby nie było tez na nie pracujecie :)

skoro masz w D.U.P.I.E jej zdanie, to po co się nad tym rozwodzisz - proponuję na takich topikach pomijać Jej wypowiedzi. Niech SE pisze, jak jej ma ulzyć. Na każdym forum znajda sie nawiedzeni ;) .... no tak, ale świeżynki się daja wkręcić i dyskutuja, tłumaczą sie :-o

Gość co za pomysły
a czego ty oczekujesz od tego forum? ze ktos napisze "tak masz prawo oszukiwac?" Co ty bys chciała przeczytac? No przeciez oszustwo to oszustwo a nie inaczej

a ja czekałąm na temat o \"...-..\" i juz prawie wyłam z rozpaczy ze zostałą zapomniana ale....................nie !!!! dzieki ll* przywracasz mi wiere w człowieka:O

Gość jaki bezsens
jakie oszustwo ?? czy nie robiła w tej robocie na te zwolnienie ?? dostała prace wczoraj a dzis idzie na 3miesieczne zwolnienie ?? przestac pluc jadem zawistna polaczko i pomysl zanim cos napiszesz !

Gość co za pomysły
a co to jest twoim zdaniem uczciwosc byc na chorobowym wyłacznie z lenistwa tylko dlatego ze jest płatne 100%

Gość nie pracowała na to
??

Gość do głupolki autorki
dlaczego pytam was ...ONA zawsze musi zakładac tematy o. ..-.. i o innych?

Gość do głupolki autorki
:D:D:D:D:D:D:D nadenergetyczna jestes

l4 to oszustwo---pomyłka to naturalne przyzwolenie dla mnie, dla cieie, przywyknij. ciekawostka : w tym kraju zwyciezaja tylko kombinujacy\" ona ...-... wie o tym najlepiej, a udaje jaka to ja jestem wspaniała !!! ;);););););););););););););););););)

Gość malutka minini
:):):):):):):):):):):):):):) asiu.p co racja to racja

Gość gwartalka
L4 zamataczone to bilet w jedna strone kazdy moze miec taki bilet ale po co mi on skoro to slepy zaułek

Gość do ll*
nie pasuje to spadac stad ....proste, no nie ! ale zabłysłas swym min. il.inteligencji

a ja nie dostałam l4 mimo ze od samego poczatku ciąza była na podtrzymaniu. w piątek mnie wyskrobali...poroniłam. więc nie dziwie sie kobietom ze ida na zwolnienie od początku ciaży. mam nadzieje ze szybko dolącze do nich, od pierwszych tyg ciaży zamierzam sie wylegiwać i mieć gdzieś opinie innych. dziecko jest najważniejsze.

Nie porównujcie l4 kombinatorów z l4 z konieczności. Tego się nie da porównać! I potem taka, która naprawdę potrzebuje nie dostanie, bo przed nią dziesięć innych tylko na podstawie wyniku testu żądało zwolnienia \"tak sobie\" :o Zawsze będzie mnie to oburzać, bo potem jak pracodawca ma przyjąć młodą kobietę ma tylko jedną wizję - jeszcze jedna kombinatorka.

Gość a moja sasiadka.........
minimonia własnie widzisz sama ty nie dostałas bo lekarz nauczony łapewek za L4 czekał nałapówe od ciebie uczciwie?

cecha charakterystyczna tej osoby jest to ze pisze zawsze nie na temat, ona ma problemy z psychiką? tak wniskuje

Gość moja___droga
nie ty pierwsza nie oststnia masz racje. przerabane miec fioła na pukcie tego ze ktos idzie na l4 za moja kasse

Gość sannddrra
dobre ktos ma nierówno pod sufitem jak jest przewrazliwiony na punkcie zwolnien innych kobiet, co cie to obchodzi ?

Gość hi hi hi hih ihihi
"....." ale ty tu jestes nie lubiana :) ty moja...

Gość malutka minini
ale dziwne jest to ze ta pani ....-.... nie zdaje sobie sprawy jak daleko zabrneła , niec nienormalnego widzi w tym ze ciagle upokaza kobiety w ciazy ktore musza isc na zwolnienie, upokaza durnymi tekstami w jej niemormalnym stylu. to chore naprawde, ale wiecie co dobrze ze inni uwazaja ja za nienormalna moze to cos zmieni i wyniesie sie z tad. na kazdym kroku mozna przeczytac o niej negatywne opinie nie bez powodu, wiec to o czyms swiadczy ze jej nienormalnosc widzi wiele kobiet.

Gość wcale nie malutka
ja widze ze ty wkólko o niej piszeszs a jej samej tu nikt nie widział więc kto tu ma bardziej nierówno pod sufitem?Masz jakies zwidy juz dziewczyno wszedzia ja widzisz ? To pokaz mi gdzie ona teraz jest Koniecznie chcesz aby ktos nazwał nieuczciwosc uczciwoscią

Gość ktos mi wyjasnie czy nikt nie
ze co ?

Gość ktos mi wyjasnie czy nikt nie
wcale nie malutka wiesz wogóle o kim piszesz?

Gość wcale nie malutka
a ty wiesz?

Gość ktos mi wyjasni czy nikt nie
nie masz bladego pojecia o co loto a wpierdzielsz sie tam gdzie nie trzzeba, wstydzisz sie powiedziec ? czy co ?

Gość wcale nie malutka
a ty wiesz o kogo chodzi? a skad niby wiesz ?czego mam sie wstydzic? jakie "czy co" o czym ty piszesz?

Gość zadziwiacie mnie
Ładnie was ktos zastaraszył ze boicie sie nawet urzyc nicu Powie ktos o kim mowa Przeciez ten ktos nie moze was pobic przez komputer Kogo sie tak boicie ?