Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dtuyt

mam 14 lat a sie nawet nie całowałam,.,.,

Polecane posty

Gość dtuyt

prawde mówiąc nie miałam na serio chłopaka mam nawet powodzenie ale jakoś nie umiem ich poderwać ...czy to źle ze w wieku 14 lat nie miałam chłopaka?

Gość a misia nie masz

Gość o matko z córką
:O

Ty masz na to jeszcze czas....Duuuuuuuuuuuuzo czasu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie stresuj sie!!!!!!!!!!!!!!

Gość On18
A ja mam 18 lat. I z nikim nie byłem, ani nie całowałem. Ale niestety- to kwestia przypadku, może jakiegoś wewnętrznego oporu? Ale cóż- mówi się trudno i idzie dalej;P Poczekamy na to co los przyniesie...

Gość dtuyt
jasne wszystkie moje koleżanki liżą sie ze starszymi chlopakami po korytarzu ja nie miałam ani jednego

Gość nhuu09o
teraz sepsa i inne takie leiej dziecko się nie całuj 14 lat doceń to i nieczego nie przyspieszaj, nie ma po co

Gość lee1981
łosz, jak ja miałam 14 lat to o facetach nawet nie myslałam :P

Gość nhuu09o
wiesz, sa 14, które maja dzieci czy inni są dla Ciebie wyznacznikiem, co powinnaś robić

Gość nhuu09o
sdą 14, które zdobywają wysokie lokaty w konkursach szkolnych może w tym kierunku?????

Gość dtuyt
ale ja nie mówie o seksie tyko jeden chłopak czy to moja wina?

Gość znajdź sobie do ćwiczeń
praktycznych zaufaną koleżankę !!!! :)

Gość nhuu09o
całowanie, to nie seks niektórzy twierdzą, że właśnie już to jest seks w każdym razie intymność i nie zależy od wieku jak będziesz się oglądać na innych co kto ma, a czego nie ma ednym słowem, jak będziesz się porównywała z innymi to źle na tym wyjdziesz widzisz,że już zaczynasz się przejmować a zapewniam Cię,że nie ma czym naprawdę nie ma czym ja się całowałam z chłopakiem, jak miałam 17 lat i co? i nic ani świat się prze to nie zmienił, ani nic podobnego się nie stało

Gość dtuyt
dzieki :)

Gość dxe
spokojnie ja mam 24 lata i nigdy nie mialem dizewcznyy

Gość wstydsięprzyznacktoryznanynick
ja w wieku 24lat to jeszcze nie wiedzialam, ze mozna się calowac z języczkiem...:/ i powiem Ci, ze to nic straconego, bo z takim co mi sie dobrze calowalo to sie calowalam dopiero jak skonczylam 28lat a wczesniej nic mi nie wychodzilo i nie chcialam tych facetów :/

Gość taka jedna ....
hehe zwariowali ...:)

Gość chyba tsunami po 1 04 07
:P

Gość A ten tAKi
Wedlug mnie to zle w tym teepie bedzie pierwrwszy sex uprawiac dopiero po 40 ;] ja mam 14 lat i juz jestesm po pierwszym stosunku

Gość Szukam Cię szukam
dtuyt a ile w jakim mieście mieszkasz xD?

Gość nie spiesz sie z niczym
teraz bardzo chcesz tego sprobowac ale to wszystko zalezy od faceta, czy go lubisz itp. Ja calowalam sie pierwszy raz w wieku 16 lat ale dopiero jak mialam 21 to poczulam co to znaczy calowac sie tak ze nogi sie uginaja. wszystko zalezy od relacji z chlopakiem. mowie Ci, calowanie jest spoko, ale calowanie kogos kogo kochasz to najlepsza rzecz pod sloncem

Gość o dżizas
to ja się całowałam pierwszy raz mając 21 i jestem w szczęsliwymm związku

ja miałam 17 i żyję ;) a dziewczyny, które \"liżą\" się na korytarzach to naprawdę genialny przykład do naśladowania, no super ;] nie ma co przyspieszać pewnych rzeczy a umartwianie się nad sobą to akurat jedna z gorszych rzeczy jakie można robić, bo sama na sobie wywierasz presję (nie wspominając presji społeczeństwa) Wiosna i tak jest najgorsza jak się widzi te wszystkie obściskujące się pary... dasz radę dziewczyno, głowa do góry ;)

Gość dizaster
no faktycznie żal, ja się całuję od 13 roku życia chcesz to cię nauczę tylk czy to nie pedofilia by była?

Gość dizaster
ale z was pruderie, nie mogę?!!! 18 lat, 21 lat! a się nie całowali -> nie uprawiali seksu. szkoda mi was.