Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamyslona1

czy faceci w wieku 36 lat maja problemy z seksem?

Polecane posty

Gość zamyslona1

Chodzi mi o to czy seks w tym wieku jest mniej wazny ? wypowiedzcie sie

Gość tititititi
sama byłam tym odkryciem zaskoczona, ale okazało się ze dla mojego 35 letniego męża "sex nie jest już tak ważny".

Gość thom30
Seks, chyba dla każdego normalnego faceta jest ważny! Jeżeli zauważyłaś, że twój maż jest obecnie mnie tym zainteresowany to być może wynika z "nudów" w waszym łóżku. Postaraj się jakoś dyskretnie go zachęcić. Na przykład, załóż na siebie jakąś seksowną, koronową bieliznę i koniecznie pończoszki (cienkie, max 20 DEN). Do tego możesz założyć jakąś krótszą spódniczkę, aby w pewnych sutuacjach, np. jak będziesz siedzieć w fotelu i będziesz mieć założoną nogę za nogę, było widać nieco ściagacza od pończochy, itp. Tu już sama musisz zdecydować w jaki sposób pokażesz mu swoją kobiecość. Myśłę, że to powinno pomóc. Pozdrawiam i życzę powodzenia!

moj maz ma 36 i nie mamy problemow tej natury,wszystko jest oki...nawet lepiej niz kilkanascie lat do tyłu :) znamy swoje ciała,swoje potrzeby,umiemy o tym rozmawiac... a problemy moga sie zdarzac nawet i młodszym nie ma chyba na to reguły ..pozdrawiam🖐️

Gość ssanie
normalnie to nie

Gość gość
hej, jestem facfetem w wieku 38 lat i mam caly czas ochote na sex. Fiut staje mi przy kazdej okazji ktora sie nadarza, podczas sexu z moja partnerka moge 3-4 razy ja zadowalac. Twoj facet moze miec problemy z niedoborem testosteronu, tak sie dzieje.. Nie sobie zrobi badania na testosteron jesli jest duzo ponizej to moze po konsultacji z lekarzem poddac sie kuracji Testosteronem a wtedy Ci pokaze znow jaki potrafi byc meski!! Pozdrawiam

Gość gość
Tacy młodzi to raczej nie powinni mieć problemów z tym. Ja dobijam powoli 60-tki i uważam, że gdy się dba o siebie i o sprawność ( wiadomą) to to można prawie zawsze rano i wieczorem o ile ma się partnerkę, która ma też takie ogromne :) potrzeby.

Gość gość
Tak mają problem - chcą z każdą to robić :P

Gość gość
Tak bardzo często sa u nich problemy z seksem. Jest przyczyną zła dieta i brak ruchu!!! i mało piją płyny. Dlatego zasyfiałe mają drogi moczowe i będą mieli niebawem problemy z prostatą. Lepsiasą w łóżku 60 lat i więcej nie byli tak nafaszerowani syfem w jedzeniu i dbają bardziej o higienę. Również dużo wiecej mają ruchu.

Gość tomek3999999
Jestem facetem w wieku 39 lat i nie wydawało mi się nigdy,ze w tym wieku bede miał problemy z sexem. Ale jednak.Po pierwsze ochota jest jakby mniejsza niż jak miałem 20 lat co jeszcze mógłbym przełknąć bo u mężczyzn ponoć z wiekiem sie to zmniejsza. Jednak widze u siebie problemy z erekcja. Muszę długo się napracować aby postawić członka, a jesli już sie uda to z czasem opada. Ehhh nie sądziłem,ze tak kiedykolwiek będzie.

Gość Mamna20
Zamyślona 1 Ja mam 40 i mam ochotę na seks cały czas

Gość gość
Moj facet ma 40, od 5 lat prosba o sex, bo on,, tego nie potrzebuje. Ja mam 37,i usycham przy nim.. To chore... Moze znacie jakies sprawdzone leki na problem dosc powazny?

Gość gość
Nie chce mi się wierzyć w to, że facet 35-45 już coraz mniej potrzebuje zbliżeń. Ja jestem dużo starszy i bam ogromne potrzeby, tylko już w tym wieku nie bardzo ma się z kim.

Gość gość
Do mojego faceta niz nie dociera, ze ja potrzebuje sexu, czulosci. Jemu tego nie potrzeba. Na nic szantaz, jakies sexowne ciuchy, awantura, proby odejscua do innego. Ale mnie kocha, i yak walkujemy temat tabu.. Do d**y do wszystko...

Gość gość
Pisałem wcześniej, że jestem w ... wieku, ale chęci i sprawność moja mnie samego zadziwia. Nie wiem jak można tak traktować kobietę. Nie dość, że mam spory sprzęt to uwielbiam robić kobiecie minetkę, więc jak nie dojdzie tak to inaczej na pewno. Ja gdy moja nie ma chęci zbyt długo idę na lewiznę i tyle. Trzepanie może się znudzić.

Gość gość
Ale fajnie miec takiego faceta :O Pomijajac z tym ze idzie na lewizne xd

Gość gość
Na lewiznę nie chodzę zbyt często, ale gdy już mi jajka rozrywa i mam walenia dość. Zawsze uważam, że o kobietę trzeba dbać. Mam dużego i może ona przez to ... ? Staram się uważać by nie sprawiać bólu, a samą przyjemność.