Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Margolaaa

Jak to jest z seksem bez zobowiązań ?

Polecane posty

Gość Margolaaa

? Pytam z ciekawośći, bo jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić :o Poznaje się dwoje ludzi, np. na dyskotece.Oboje chcą szybkiego numerku ze sobą, bez zobowiązań.Tej samej nocy robią to, ubierają się i żeganą.Później, gdy spotkają się gdzieś przypadkiem mówią sobie cześć ? Po pietwsze jak można gdzieś iść z kompletnie obcą osobą.A jeśli ma złe zamiary ? Po drugie, co czują takie osoby gdy się gdzieś widzą przypadkiem?Szczególnie dziewczyny(wiadomo jakie są stereotypy), przecież ten obcy koleś je dotykał, kochał się z nimi! Przecież może to wszystkim rozpowiedzieć, mógł ukradkiem zrobić zdjęcia i zamieścić w necie.

Gość leć na palcach
i du/pska nie zawracaj !!!! ile masz lat ??

Gość Margolaaa
Napewno nie 13 :P Nie pytam dlatego, że chciałabym to zrobić, tylko zrozumieć dlaczego niektórzy się na to zgadzają.

Gość bo są inni niż ty i dlatego

Gość Margolaaa
Taaa.Właściwie to nie mam takich koleżanek :P

Trzeba miec nie pokolei w glowie, zeby pojsc z facetem \" na szybki \" numerek,.To jest takie zwierzece podejscie do sexu...Moze niektore dziewczyny to lubią, ale ja sie tym brzydzę!

Gość Margolaaa.........ile masz lat

Gość Margolaaa
Tauri, właśnie dlatego chciałam zapytać. Słyszałam, że w Stanach jest teraz "moda na dziewictwo" i na seks dopiero po ślubie. Podobno kobiety zgłaszają się nawet na operacyjną rekonstrukcję błony :/, tylko, że czasu i tak nie da się cofnąć, a psychicznie już nie będę takie niewinne.Znając życie, ta "moda" dotrze do nas za kilka lat... A co do mojego wieku, to co bym nie napisała, i tak zapewne zostanie to negatywnie skomentowane.

Gość Margolaaa.........ile masz lat
widzę że z wiekiem kręcisz !!??!! jak nic gimka :D błonki od dawna rekonstrukcją [w Polsce też] lobby chirurgów plastycznych działa sprawnie w ciemno to można shemale trafić albo coś takiego http://rapidshare.com/files/20912922/zajawka.rar.html pass: zajawka sklej sobie linka jak się rozwali !!!!! :D pic.zka nie mydło ........... tylko mięcho jak długo leży to się zepsuje !!!!!! :classic_cool: :D

Gość Margolaa
ty chyba masz 10 lat

Gość Mar kto ci golaa strzela

Gość Margolaaa
No trochę wiećej niż 1o :P

Gość Margolaaa
Z gracją radzieckiej baletnicy Teatru Bolszoj biegnę do osiedlowego zieleniaka aby dokonac zakupu dwóch dorodnych porów. Po zamocowaniu ich na głowie przy użyciu gumki recepturki wykonuję dynamiczną i nieprzewidywalną szarżę niczym bizon między regałami w pobliskiej Biedronce:-p