Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slonko22701306

Czy to mogą być objawy ciąży?

Polecane posty

Gość slonko22701306

Witam. Mam pytnie. Ostatni okrees mialam 17.03. Od tego czasu do dzisiaj codziennie staramy sie o dzidziusia:) Owulacja chyba była bo mam cykle 29 dniowe i kilka dni temu czulam okropny bol jajnika a to u mnie tak sie odbywa. Od tego czasu codziennie mam czkawke, przez caly dzien ziewam chociaz sie wysypiam. No i ciagle czuje prawy jajnik i pobolewa mniew brzuch.... CZY TO MOZE COS OZNACZAC? Wydaje mi sie tez ze troche przytylam choc waga ciagle jest taka sama. Mam tez lepszy apetyt. Sama nie wiem co mam myslec. Boli mnie tez glowa. Napiszcie co sadzicie :)

Gość Moglby ktos odpisac
Moglby ktos odpisac:(

to moze byc ciaza a chodzisz czesto do ubikacji siusiu zycze powodzenia i trzymam kciuki :)

Gość tak tak tak tak
- jak masz czkawkę- - jakl często ziewasz - do drugi objaw ciąży - jak masz apetyt dobry to trzeci objaw ciąży Ja mam usg wirtualne i już Ci zrobiłam- to OŚMIORACZKI !!!!!! hURA GRATULUJCIE DZIEWCZYNY! WPISUJCIE GRATULACJE I KWIATKI!!! A TY MĄDRA KOBIETO jak sie starasz- to nie wiesz że komputer szkodzi?

Gość tak tak tak tak
a tak serio to widze że zajebiście ci sie nudzi jak ja byłam na twoim miejscu to gadałam o tym na okrągło z mężem a nie z kafeanonimami, i zakupiłam test ciążowy i od komputera trzymałam się z dala. Ale życzę Ci szczęścia w macierzyństwie, jednak z kafe- wyluzuj. Kup sobie gazetę dla przyszłych mam czy o dzieciach. Komputer- tylko sporadycznie, zresztą - zapytaj gina- on ci powie

Gość Egzo
czkawke masz? o w pyte, to musi byc ciaza jak nic :D heheeheh ale sie usmialem po przeczytaniu tego. Zrob test i nie zawracaj tylka glupimy objawami