Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojony dosyc

moja dziewczyna siedzi ciagle na czatach zagranicznych

Polecane posty

Gość zaniepokojony dosyc

Moze jestem przewrazliwiony ale denerwuje mnie to. gdy jej to mowie odpowiada ze to tylko by jezyk pocwiczyc. rzecz w tym ze ona woli bardziej siedziec przy kompie niz byc ze mna. co mam zrobic

Gość skacząca krewetka i malza
daj nam namiary na te czaty ;)

Gość daktylka
ja mysle, ze uczy sie jezyka, nie kazdego stac na drogie kursy.. jakbys jej posiwecał czas np rozmawial z nia po ang to by tam nie siedziala :)

Gość siabadaba
może po prostu nudzi się z Tobą, gdyż nie oferujesz jej żadnych ciekawych możliwości spędzania wolnego czasu, więc z braku laku czatuje sobie z zagranicznymi ludkami:P

Gość zaniepokojony dosyc
Staram sie zrozumiec ale ciezko mi to wychdzi tym bardziej ze ona siedzii na tych czatach non stop. boje sie ze bardziej kreca ja jacys obcokrajowcy niz bycie ze mna. kiedys chetnie spedzala wolny czas ze mna a teraz wciaz twierdzi ze jest zajeta i ze musi tak czatowac bo to jej szansa w zyciu. tylko na co? by podlapac jakiegos cudzoziemca z portfelem?

Gość hopin
rozwiązanie: kupcie drugi komputer, wchodzisz w innym pokoju na ten sam czat i próbujesz zacząć rozmowę, flirt i wszystko jasne

ja też tak lubię \'język poćwiczyć\'...najchętniej z holendrami....są wysocy, wysportowani, sympatyczni, pozytywnie nastawieni do życia i można z nimi poruszać ciekawe tematy, a nie tylko temat seksu ;) tak...żeby język poćwiczyć sobie z nimi rozmawiam....czasami wymieniamy się zdjęciami...tak dla żartu... i to by było na tyle :classic_cool:

Gość biala wisnia
moze aczynasz byc nudny i szuka nowych wrazen

Gość daktylka
jakby szukała nowych wrazen to by sie umawiała z kolegami i nowymi a nie robi tak. czy widziałes ja z kims innym? ja nie, bo w gazetach nie pisali o tym. a na czacie mozna sie nauczyc jezyka:)

Gość Nie wiesz jak to zalatwić ...
słuchaj dzisiaj się nie spotkamy bo ty musisz opowiadac ble ble ble na czacie to moze za 3 dni ? Wejdź tez na czat i z nią pogadaj tylko nie mów, że ty to ty :) Albo po prostu zamień ja na lepszy model :) Tego kwiata to pół świata :-D

Gość PUSZCZALSKA
hmmmm to niepokojące a wytlumaczeie ze cwiczy jezyk jest GLUPIE uwazaj zeby Ci nie odleciala gdzies tanimi liniami :O

Gość PUSZCZALSKA
twierdzi ze jest zajeta i ze musi tak czatowac bo to jej szansa w zyciu. tylko na co? by podlapac jakiegos cudzoziemca z portfelem? -------- wydaje mi sie ze masz racje :O

Gość daktylka
jakiego z porwtwelem.. uczy sie jezyka albo wie, ze on tam tez jets i pisze do niego:)