Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

To wiem na bank.

Patrzcie jakie my jesteśmy grzeczne w porównaniu do facetów na ich forum.

Polecane posty

Gość nowy na forum
Nie wiedziałem że isteniej takie rorum. Kafeteria wyglada nędznie birac pod uwagę bybór temetów. Przykłady topkiów męskiego forum Wydarzenia na świecie Wydarzenia w Polsce polityka Gospodarka i giełda Ziemnia - zasobność i ekologia Historia opinie czytelników o artkułach A co na kobiecym forum? Miłośc do księdza jal schudnąc 3 kilo Tipsy - kosmetyki Tematy topików na kobiecym forym wypadają przy meskim miernie i monotematycznie, żeby nie powiedzieć żenująco A później się dzieiwcie że faceci mają was za głupsze

Gość no siupel poplostu
lepsze / gorsze inne czy musi byc koniecznie takie JAK meskie? :O

Gość no siupel poplostu
"Przykłady topkiów męskiego forum Wydarzenia na świecie Wydarzenia w Polsce polityka Gospodarka i giełda..." :P

Gość nowy na forum
nie zauważyłem aby na kafe były poruszane podobne tematy. Jak ktoś chce pogadać o dupie maryni, wilkości pochwy, czy motadach na schudnięcie to przyjdzie na kafe. A jak kogoś interesuje polityka, gospodarka czy nauka to pójdzie na inne forum bo tu tego nie znajdzie

Gość no siupel poplostu
czyli w sumie niewiadomo skad twoj wniosek :P jesli chce pogadac o polityce, ide na forum gazety, a o babskich sprawach gadam tu i nic z tego nie wynika poza tym, ze umiem wybrac odpowiednie forum :D:D:D

Gość dyskusja ogólna na tamtym
forum obłędna po prostu, kazdy temat kończy się obrzucaniem błotem. faceci to idioci.

Gość jadzia 19
no na ogólnej to są sami twardziele buhahaha

a kto powiedział ze \"gadanie o polityce\"świadczy o tym że ktoś jest inteligentniejszy??zwariowałeś?