Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to twarz czy to dupa

widze że dzisiaj siedzi tu dużo informatykow

Polecane posty

więc mam prośbe o podanie jakiś łatwych w obsłudze najlepiej po polsku programów do sciągania filmów

eMule - obsługa jest łatwa, ale trudno to poprawnie skonfigurować, żeby działało szybko. Ewentualnie z torrentów to może BitComet, czy Azureus.

Gość tutaj Ci odpowiedzą na pytania
zpkgp@policja.gov.pl

Tak.... Ale za emule\'a kolega mojego brata, NA SERIO, dostał wyrok- 50 tys zł, albo 5 lat więzienia:o I to nie jest żart.... A chłopak ma 19 lat:o Oczywiście to, ze kogoś złapią w ogóle za nielegalne ściaganie plików jest rzadkością, ale się zdarza. Więc może lepiej się zastanowić, czy bardziej się opłaca kupić film za 30zł czy płacić potem 50tys. zł. za kradzież...

phu uczciwy się znalazł :o wielbiciel dzieki :) a co sadzisz o aresie?

Deska ale go jakos namierzyli czy jak? mozesz dokładniej powiedziec skad o tym policja dowiedziała?

Gość fajne
a ja mam problem pewnie smieszny ale nie moge sobie z nim poradzić sciągłam incredmail z dobrych programów i jest w wersji angielskiej moze to śmieszne jak twierdzi moja kumpela ale ja nie wiem co zrobic

No normalnie. Przeciez oni już z rok temu ogłosili akcję walki z piractwem.... Tak samo, jak się postarają, to moga namierzac pedofili i nazistów, tylko im się nie chce;) Kiepsko im ta walka idzie, ale jakieś tam osoby już miały nieprzyjemnosci, no i ja właśnie taka znam. Po prostu zrobili chłopakowi nalot wieczorem, zabrali komputer i tyle. A potem miał sprawę w sądzie.

a jeszcze mi powiedz czy za samo posiadanie tego programu w komputerze juz moga mnie zgarnac?

Gość pf
no tak z tym że musieli mieć podstawy żeby mu ten nalot zrobić; albo chłopak ściągał hurtowo albo ktoś na niego podkablował

No mieli podstawy- namierzyli go, jak ściągał filmy. Ale nie robił tego zbyt hurtowo. Po prostu całą noc mu komp chodził, bo chciał jeden film ściągnąć i potem następnego dnia go napadli. A na komputerze też az tak dużo nie miał, trochę muzyki i trzy filmy....

nastraszyliście mnie chyba nic nie sciagnę ale mam jeszcze pytanie czy jak bede udawać że mnie nie ma w domu a potem wgram od nowa system i nie bedzie śladu sciągania to i tak bedzie kara?