jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Kwiecień 6, 2007 Wyślę chłopakowi moje zdjęcie, tak jako e-kartkę na świeta i napiszę, ze poniewaz mamy czas wybaczania i takie tam, święta nadeszły, to mu wybaczam i może już do mnie wrócić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zakłopotka 0 Napisano Kwiecień 6, 2007 :D Sęk tylko w tym, czy on zechce wrócić na takie dictum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Kwiecień 6, 2007 No dobra, ale pofantazjować zawsze można, nie?:( ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jego promyczek Napisano Kwiecień 6, 2007 fajnie:) ale przeciez ty go nie zostawiałas:) super pomysł a ja bym chciała mojego w koszyku znalezc:) ehh tęsknie... zawsze mam tak, ze tesknie, jestem odtrętwiała, bo liczy sie tylko On nic nie jest tak wazne:) wlasnie swieta, czas wolny to ja mam go ciegle przed oczkami):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Kwiecień 6, 2007 No właśnie- ale wybaczam mu, że mnie zostawił i już się moze nie wygłupiać:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Desperadoooooooooo Napisano Kwiecień 6, 2007 No wiesz? życzenia możesz wysłać, ale się nie narzucaj. Jak będziesz się narzucać straci do ciebie szacunek. I na pewno nie wróci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Kwiecień 6, 2007 Ale to był taki żarcik tylko...:) I tak nie wróci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yoshihiro Napisano Kwiecień 7, 2007 Napisz mu, że z okazji świąt chętnie mu pomalujesz jajka :P Ewentualnie, zaproponuj mu taki oral. ze zostaną mu tylku wydmuszki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eheehe Napisano Kwiecień 7, 2007 yoshihiro hahaha dobre ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bez misia Napisano Kwiecień 7, 2007 jestem deską przegrałam życie -->wlasnie, my wiemy, ze to zart, ale on moze miec nizsze IQ i nie zczai bazy i wyjdzie na to, ze się narzucasz :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bebe__ 0 Napisano Kwiecień 7, 2007 Nie dyskutuje się z absurdami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach