Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam...............

czy ktos ma zone prostytutke lub taka co kiedys to robila

Polecane posty

Gość pytam...............

i jak teraz ? czy sa wspomnienia w zwiazku?Bo ponoc to NAJLEPSZE ZONY I MATKI.. Czyli nie oplaca sie szanowac..

Gość oczywiscie nie ma dla
kogo sie szanowc , pozatym bierzesz kase za to, a nie dajesz darmo

Gość ciekawe jakie one
maja ?czy musza operacyjnie zmniejszac sobie , bo jak 10-facetow dziennie , to niezle wiadro

Gość anty-frajer
trzeba być frajerem, którego żadna nie chciała żeby kurwe brać na żonę. na żony najlepsze są dziewice.

Gość taki tam..........
a ja znam takiego jednego, co ma zone prostytutke i nie wstydzi sie i szczesliwy jest , ale zada od niego duzo pieniedzy wiedz musi robic rozne zeczy zeby jej dawac , taki zakochany w niej !

Gość a ja znam przypadek jak
facet dla prostytutki z agencji zostawil zone i dzieci(zona byla dziewica jak slub znim brala)prostytutki odbijaja normalnym kobietom facetow , bo pozwalaja sobie na takie rzeczy jakie zwykla kobieta sie nie godzi

Gość Kuuubuś
ja bym się obawiał, że do tego wróci. Nigdy bym się świadomie na taką kobietę nie zdecydował.

Gość do anty-frajer
nie wiem czy wiesz chlopcze ale teraz malzenstw sie tak szybko nie zawiera wiec nie wymagaj od ludzi wyksztalconych ktorzy chca najpierw zrobic kariere - potem zalozyc rodzine by np do 30 roku zycia zyli w cnocie:O

Gość cnotliwa moze i nieee
wiadomo ze kazdy kogos mial, ale zycie z taka osoba wymaga silnej psychiki , bo w klotni to wyjdzie

Gość chyba nikt by nie chcial
takiej, chyba ze zyje i nie wie kim byla, ale ten co zyje i wie to jakis dziwny musi byc!

Gość takie maja wieksze branie
niz spokojne dziewcice

Gość anty-frajer
Ja też robię swoją karierę, żenić się zamierzam koło 30-stki i wtedy będę już bogaty i znajdę sobie albo atrakcyjną młodą dziewicę a jeśli to ma być kobieta w mniej więcej moim wieku to wykształcona z możliwie skromną przeszłością seksualną. Póki co korzystam z życia :classic_cool:

Gość a jaj nie bedzie
przeszkadzala twoja przeszlosc?

znam byłą (?) kurewke. Jej facet [były diler :O] nic o tym nie wie. A po niej nikt tego by sie nie spodziewał, grzeczna dziewczynka po studiach, pracuje w bibliotece. A facetów z dwustu ją przeleciało. I jej mamusia jest zadowolona- oczywiscie udaje że o niczym nie wie- bo córka zaradna taka, ubrania ładne drogie ma, pewnie łądni chłpcy jej kupuja... :O

Gość mowia ze to na koncu swiata
wyjdzie..;-)

Już widzę jak przychodzi do biblioteki czytelnik i mówi : oooo, czy pani mi laske robiła zeszłego lata? :classic_cool: Pewnie się to nigdy nie stanie, głupi ma szczęscie.

Gość mowia ze to na koncu swiata
Znam taka jedna tez, i w buzi -kibel taki, ze az odrzuca , co roku zmienia wygląd raz czarna raz blondynka , tylko pieniadze i pieniadze .

Gość TYLKO CZEMU
Faceci wlasmie wolą takie .I nie przeszkadza im co kiedys robila ?

Przeca nikomu sie nie przyzna.... w pysk by pewnie dostala. Kurwa jest dobra ale na krótką metę. No i najlepiej jak ma zaświadczenie że nie ma hiva itd :]

Gość a nie prawda mam kumpla
ktory chodzac notorycznie do agentury zakochal sie w k...i wyciagnal ja z burdelu sa malzenstwem! maja dzieci

Gość niczym sie nie roznie
co w tym dziwnego prostytutka tez czlowiek. Zapewniam ze moze byc kochajaca dziewczyna zona i matka.

Gość a nie prawda mam kumpla
jemu to nie przeszkadza , mowi ze nie wazne co bylo kiedys ..heheeeh, no coz kazdy czlowiek inny i co innego mu sie podoba, moze to go jarcuje?

Gość Tez czlowiek tylko
gorszy bo SMIEC! , nie pojdzie jak kazdy doo pracy tylko pieniadze , plugawy jezyk , prochy itp!! praca jest , tylko robic sie nie chce ona sprzatac nie bedzie bo TIPS sie odklei , i nie bedzie robic za 1200 bo tyle ma za dnia po 10- klientach .Takze nie mow ze to matak i zona .Bo ja bym taka mateke osrala!

Gość ZADEN NORMALNY FACET
Z czyms takim sie nie zwiarze tylko diler albo zlodziej samochodowy!Bo nikt o zdrowych zmyslach , nie bezdie tego czegos traktowal powaznie!

Gość do n iczym sie nie roznie
prostytutka?;-) Roznisz sie oj roznisz na pewno jednym WIELKOSCIA malej;-) zniszczona twarza !

Gość niczym sie nie roznie
ginekologa tez nazwiez kurwa bo dotyka...? Zawod jak kazdy inny.

Gość do n iczym sie nie roznie
AHHAHAH , wiedzialam zeprosta TUTA!, co ma piernik do wiatraka , lekarz do klienta ahahahaahahahah. Ale kretynka ! Sposob myslenia typowy dla ....

Gość LUDZIE to nie zawod
Tylko szmacenie się !