Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karol_cia

do kosciola katolicy a nie na kafe siedziec!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość karol_cia

95%katolikow w polsce:o jeju co za obłudny kraj

Gość boryna
My już wrócili z koscioła

Gość karol_cia
niewiem co gorsze:o

Gość karol_cia
jestem w ciąży z księdzem ps. to nie podszyw ps2 jestem zakonnicą :)

Gość pulpecja
i co wam dala ta wizyta w kosciele?czujecie sie szczesliwsi?zawsze chcialam to wiedziec bo jako osoba niewierzaca nigdy nie chodzilam do kosciola

a dlaczego z góry zakładasz, ze tu sami katolicy siedzą ?? :O :O

Gość pulpecja
jak anpisala poprzedniczka 95% katolikow jest w tym kraju wiec zakladam ze prawie wszyscy tutaj siedzacy to kaotlicy

Ja nigdy nie twierdziłam, że jestem katoliczką. Nie mierz innych swoją miarą.

Gość pulpecja
a jestescie ochrzczone?

Pulpecja ---> aha czyli Twoim zdaniem te 5 % na Kafeterii nie ma prawa siedziec tak ? :O pozatym ta co założyła temat też raczej z kościelnej kafejki nie pisze :O :O więc jak już drze mordę to niech na siebie popatrzy 🖐️

Gość karol_cia
zasrany katoland tylko ciekawe skad te 95% sie bierze:o

Pulpecja --> ja nie jestem niekatoliczka ale stanęłam w obronie tych 5 % jeśli chodzi o mnie jestem niewierząca i niepraktykująca dlatego do kościoła nie chodzę

Gość pytanie za stowę
modlic i czcic Boga mozna wszedzie,niekoniecznie w kosciele ,niekoniecznie dając na tacę......w kazdym spotkanym drugim czlowieku mozemy czcic Go,obłudnico

Gość straciatellaa
KAROLCIA to wypierdalaj na msze i leż tam plackiem a nie na kafeterii obłudnico jedna :O :O

Gość pulpecja
ja dowiedzialam sie ze zostalam ochszczona w momencie kiedy sasiad z mieszkania nade mna wyszedl pijany na balkon i sikiem prostym powtarzajac formulke z bibli jechowych nadal mi imie "Lachon":)

Gość hehe dobre
niewierzaca i neipraktykujaca ale pewnie komunie bierzmowania itd ma:P i pewnie koscielny tez wezmie i dziecko ochrzci:P no coz zawsze mozna sie nawrocic na pare dni poza tym nie ochrzczone dzieci nie maja normalnego zycia w naszym obludnym kraju sa wysmiewane i nielubiane znam kilka przykladow..papapapa

Gość pytanie za stowę
nie będę utrzymywać obłudnych księzy i ich panienek;]Bog jest wszedzie,sam mówił podnieś kamień a tam będę,nie wspominał nic o obowiązku uczestnictwa we mszy,kazał dawać dobro

Gość laaaaaaaaaaa
oj widze ze wam te święta bardzo przeszkadzaja nikt wam nie każe ich obchodzic i chodzic do koscioła ale tym co to robia dajcie swięty spokój i sie od nich delikatnie mówiąc odwalcie!!!

Gość sekcja_zwłok
Miłuj blizniego:o

Gość pytanie za stowę
te laaaaaaaaaa czytaj ze zrozumieniem ,kto tu na kogo napadł cytuję temat :do kosciola katolicy a nie na kafe siedziec!!!!!!!!!!!!

A dlaczego to wyznanie jest z góry narzucane nieświadomemu tego człowiekowi w momencie chrztu? Bo raczej mi nie powiesz że niemowlaka ktokolwiek pyta o zdanie czy chce być ochrzczona? A poza tym czemu święta spędzasz przed kompem skoro taka świętojebliwa jesteś?

hehe dobre ----> owszem, komunie i bierzmowanie mam a niewierząca stałam sie jakiś czas później trudno, zeby 8 letnie dziecko nagle stwierdziło że nie ma Boga nie uważasz ?? :O a co do tego co zrobię z moim dzieckiem i jaki będe miała ślub to widze, że i tak najlepiej wiesz jak będzie :O :O ehhhh

oj dzieci dzieci:) gdyby naprawde bylo 95% katolikow (miluj blizniego sratatata 10 przykazan) to nie mieszkalibysmy w takim \"pieknym\" kraju nie bylo by morderstw gwaltow przekretow i nie rzadzili by nami tacy obłudni ludzie jak np pan Kaczka razy dwa i pan Romek i leper:o litosci!!!

Gość hehe dobre
no coz jak sie mu kituje do łba od mlodych lat ze "jak zrobi cos zle to bozia go pokaze" i zmusza sie go aby chodzilo na religie itd a tam robia z mozgu wode jak w jakiejs sekcie to rzeczywiscie po takim czyms trudno dziecku pojac ze boag nie ma:)

hehe dobre ----> no i dlatego ja to pojęłam już jakiś czas po bierzmowaniu i od tej pory nic ani nikt mnie nie przekonało , ze jest inaczej

Gość do laaaaaa
no coz nasz kraj jest tak skatolandzialy ze trudno w czasie swiat normalnie spedzac czas(w przypadku osob niewierzacych) bo nawet w glupiej tv trabia tylko o swietach mszach i puszczaja religijne filmy:o takze soryy ale jesli mam dac spokoj siwetujacym to oni tez powinni uszanowac tych ktorzy nie wstapili do sekty i chca miec normalny weekend:o

I nie obchodzę świąt w odróżnieniu do ciebie chamski tluku który nawet nie ma na tyle odwagi aby na czarno się podpisać. A teraz sio do kościólka pomodlić się aby takie zlo wcielone jak ja mnie szybciej szlag trafił:D

Gość pytanie za stowę
no dalej ,obrazaj innych 'KATOLICZKO"