Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieprze to wszystko

No i olal mnie .... podobno baby zwracaja uwage na kase..

Polecane posty

Gość pieprze to wszystko

Nie mial kasy- bylam przy nim, bylo mi obojetne czy pojdziemy do parku czy do restauracji.I co? Olal mnie .. olal mnie i kopnal siarczyscie na droge. Teraz bede patrzyla tylko na tych co maja kase. Nigdy wiecej zakompleksionych panow, to oni najbardziej rania. Wyobrazcie sobie, ze moj eks nawet nie mial na krem do golenia, tak bylo mu ciezkow pewnym okresie czasu a ja bylam przy nim i rezygnowalam ze wszelkich wyjsc. Nie kochal mnie i tyle... Teraz tylko beda istniec dla mnie faceci z kasa, samochodami itp. Nigdy juz sie nie poswiece.

Gość gfdfdw
a dla mnie beda istniec tylko modelki..NIgdy nie przespie sie z laska ktora nie jest modelką..

Gość pewna panna
mnie spotkalo dokladnie to samo.Olał mnie gnój jeden

Gość pewna panna
lubie piss i scat

Gość pewna panna
nie podszywaj sie

Gość pewna panna
przeciez mowilam ,ze mnie olał ..Dlatego lubie piss.Chciaz scatem tez nie pogardze

Gość masz racje...
golasy z golasami!!!!!!!!!!!! DO TEGO NIZEJ MODELKI SA DROGIE STAC CIE?....

Gość pieprze to wszystko
i kurde jestes z facetem ,ktory nie ma grosza, wrecz wspierasz go, pocieszasz, pomagasz poszukac mu pracy a ten cie kopie na pozegnanie! panowie narzekacie, ze baby chca tylko kasiastych facetow ale wiecie co? jak juz jakas z wami jest gdy wy nie macie zlamanego grosza, to nie doceniacie tego od dzisiaj tylko bogaci, nigdy wiecej biednych

pieprze to wszystko. masz calkowita racje, wspierasz, pocieszasz robisz wszsytko by nie odczul tego ze jest gorszy bo przeciez tak lubia wzbudzac litosc. a potem dostajesz zaplate

Gość HMMM maz racje ale pamietaj
ze o bogatego nie tak latwo, bogaty ma wymagania ;ladna , zgrabna a przedewszystkim mloda! albo ...rowniez bogata-poniewaz faceci nie chca na dzien dzisiejszy wiazac sie z dziewczyna ktora nic nie ma , patrza takze zeby i cos ona miala samochod, dom , apartament!!!

Gość gfdfdw
oczywiscie modelka musi byc dziewica..TAkie niedziewice modelki to bym patykiem nie dotknal

Gość ok ok ok gfdf....
nie ma sprawy ale co ty soba reprezentujesz stac cie ? masz z 10 milomnow $ w obrocie chociaz? bo jak nie to won golasie;-)

Gość gfdf.....
idz wytrzep sie pod gazete i szykuj do roboty od wtorku za 12oo BO za tyle to mozesz a le wsadzic hujka w zawias

ja powiem tak, nie naleze do brzydkich dziewczyn, moze nie jestem pieknoscia ale faceci sie za mna ogladaja, mam cos w sobie skonczone studia pracuje, zarabiam potrafie byc bardzo goraca, mam 24 lata, mialam 2 partnerow w zyciu Z 1 sie rozstalam bo calkowicie nie zgadzalismy sie we wszystkim z 2.... o koszmarze..... w lozku kiepsko, ja zawsze wulkan , on niestety mnie nie zaspokajal ale trwalam przy nim bo sadzilam, ze wszystko da sie naprawic byl czas, ze nie mial na nic- to sleczalam przy nim i rezygnowalam ze wszelkich wyjsc aby razem z nim poszukac pracy i co?????????? kopnal mnie w dupe, na swieta zlozyl suche zyczenia to jaki z tego moral? nic , tylko szukac faceta bogatego moze cos ze mna jest nie tak?:(

Gość oczywiscie ze tak
golas niech trzepie sie przed tv , o ile mu wczesniej kablowki nie odlacza!!!!!!!!!!!! ty masz byc pania noszona na rekach a nie tyrac na frajera!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Gość gfdv...a masz pioeniadze
i to duze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o tak to mozesz ruchac panie po 60...

Gość gfdfdw
ja nie mam na mysli panny po 60 ,ale podobna do tej z linku..

Gość gfdfdw
jezli nie macie takiej figury i twarzy ..To lepiej sie nie zglaszajcie bo wasza oferta zostanie odrzucona

morał z tej historii jest taki, że po prostu najzwyczajniej w świecie miałaś pecha. Facet jeśli zachował się jak świnia to prawdopodobnie gdyby miał pieniądze zachowałby się tak samo. Pieniądze mimo wszystko nie są wyznacznikiem człowieczeństwa

Gość gf...idz trzebac hujka
i baw sie w marzena gdzie indziej..

Gość gość
I wicewersa. Od teraz będę patrzeć tylko na piękne laski. Nigdy nie zwracałem uwagi na wygląd. Zauroczyłem się niedawno w pewnej średnio urodziwej ale pełnej wdzięku szarej myszce, a ona mnie olała jak ostatniego pryszczatego stulejarza. Zauważyłem że te ładniejsze mają jednak lepszy charakter. Przystojny jestem, stać mnie

Gość gość
Jasssne, przystojny samarytanin, pewnie inteligenty do tego ha ha ha. Jak byś taki był to już dawno byłbyś zaobrączkowany przez mądrą i piękną dziewczynę a nie olewany nawet przez szare myszki :D