Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Serduszka

jego matka wygrała! maminsynek mnie zostawił!

Polecane posty

powiedzial, ze nie bedzie ze mna szczesliwy widzac jak jego mama mnie nie lubi. tak w skrocie. najpierw probowal wymyslac jakies preteksty, potem sie przyznal. nigdy wiecej maminsynkow... jestem rozbita :( i zszokowana zarazem :(

Heh. Pozostaje mi napisać że szcęście to ci raczej niedopisało ;/ Gdzie się tacy rodzą ?!

mam ochote napisac jego matce smsa ze gratuluje, ze wygrala, osiagnela swoj cel.. i ze on na pewno bedzie teraz szczesliwszy. napisac? czy olac? chcialabym zeby wiedziala, ze to przez nia, a ona sie pewnie cieszy i mowi mu, ze miala racje co do mnie :O

nie pisz takich rzeczy, bo to bez sensu... ale jednego mozesz byc pewna - z każdą go tak uszczęśliwi.

Pewien mój związek też skończył się przez matkę mojej byłej kobiety. Trzymała ja tak krótko że w nawet w najtrudniejszych momentach mojego życia nie mogła być ze mną nawet kilka minut dłużej.Do dziś mamy ze soba dobry kontakt i razem na tą stara jędze najeżdżamy :)) Napisz jej :))

Gość mimo to ciesz się
że nie została ta zołza twoją teściową :O dopiero miałabys karuzelę ...

Myslisz Outsider, zeby napisac? Moj byly wtedy zacznie pisac smsy do mnie, ze jestem nienormalna i mial racje zostawiajac mnie... a raczej mieli ;) powaznie, napisac?

Gość mimo to ciesz się
napisz zwykły list i opisz wszystko baaardzo szczerze tak jak czujesz jeżeli nie tobito innej dziewczynie pomoże to w przyszłości a on wreszcie się obudzi...

Serduszka - Skoro i tak mamusia jest dla niego ważniejsza , i pewne jest że nigdy niebędziecie razem to przynajmniej niech wie co zniszczyła. Może na przyszłość ją to zmieni. Ale nie mieszaj jej z błotem tylko zrób to dosadnie aczkolwiek kulturalnie - okaż wyższość intelektualną

a ja mysle, ze skoro cie zostawil, to widocznie tego chcial i matka miala tu posredni udzial, byla raczej pretekstem niz przyczyna. Czy on jest dzieckiem, ktoremu mama mowi co ma zrobic?

chcial... wiesz z maminsynkami jest tak, ze niby jest cudownie, ale jak przyjdzie co do czego, to mama jest najwazniejsza. i co jakis czas byly miedzy nami nieporozumienia przez jego matke wlasnie (bo jak tu tolerowac fakt, ze kochamy sie, ale on nagle wstaj ebo mama dzwoni i ubiera sie i leci bo mama chce zeby jej po jajka do sklepu jechal? ) kocha mnie, tak mysle, albo przynajmniej kochal... ona to zniszczyla, a on moze.. moze kochal za malo zeby \"zamknac jej buzie\"?

a co do pretekstow, to on wlasnie wymyslal preteksty, on zawsze bronil sie przed latka maminsynka. mysle ze wiedzial jaka jest prawda, tylko nie chcial sie przed soba i przede mna przyznac, ze tak jest...

Gość 45 +
serduszko zostaw to wszytsko i uwierz ze lepiej ze sie skonczylo niz cale zycie miec potem przechlapane-ciagle porownywanie nigdy nie dorownasz mamusi i sie unieszczesliwisz i bedziesz sie czu;la coraz gorzej

hmm... \"gratuluje, osiagnela pani swoj cel. miejmy nadzieje, ze K.rzeczywiscie bedzie teraz szczesliwy.\" moze byc tak? cos dodac?

Gość 45 +
serduszko....sorry ale chyab na glowe upadlas......... bez urazy oddaje tylko emocje zadziwienia... to bedzie ciebie kosztowac mnostwo nerwow a potem bedziesz sie czula gorzej niz przedtem-zatrzymaj to dziewczyno buziam

Gość 45 +
jedno do licha jest pewne facet nie umie wybrac i to nie jest wina jego matki nawwet! to jego wybor! zapamietaj nie rob sobie wroga z kogos kogo i tak niewiele pewnie obchodzisz

Gość 45 +
jezeli cchesz czu sie psychicznie gorzej niz do tej pory wysylaj .twoj wybor ale zareczam Cie ze lepiej ci z tym nie bedzie;-)

Serduszko, to on cie zostawil czy jego matka? bo chyba wiekszy zal masz do niej..

Gość neonoowka
A ja uwazam ze wyglupisz si ei to bardzo wysylajac tego smska.Nie liczylabym na to ze kobieta cokolwiek zrozumie.Pokazujac jej swoj zal, tak naprawde dasz jej powod do triumfu.Wygadaj sie tutaj jak musisz,ale do nich nie pisz.

serduszko... odpuść tego smsa... Pozwól odejść temu, czego i tak nie możesz zatrzymać... Ale zachowaj szacunek do samej siebie... Nie warto go tracić z powodu chwili pozornej satysfakji...

a nie lepiej napisac do niego? wydaje mi sie ze to on jest jednak glownym winowajca, moze daj mu do zrozumienia ze juz nigdy przenigdy nie chcesz trafic na synalka mamusi i jak bedzie robil tak dalej to na starość zostaniue sam z mamusią :O

Gość crazy 34
Serduszka, sorry że to powiema ale chyba lepiej dla Ciebie że Cię zostawił...Niech idzie w cholerę, ciotka jedna...

Gość neonoowka
Serduszka, wiesz co powinnas zrobic? Odwal sie w najlepsze ciuchy, zrob fryzurke, makijaz,przyklej usmiech na twarz i spotkaj go "przypadkiem".Jak juz mu szczeka na Twoj widok opadnie, pojdz albo zadzwon do jego mamusi, i powiedz ze chcialas jej podziekowac, za to ze rozwalila wasz zwiazek.Inaczej nie wiadomo ile czasu stracilabys zanim zorientowlabys sie ze to ciapa i gamon.:)

Gość crazy 34
A moim zdaniem najlepiej ich olać...