Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gałka muszkatołowa

No i trzydziestka mi stuknęła...

Polecane posty

Zal mi Ciebie. Mnie stuknęła czterdziestka, jestem szczupłą, zgrabna i spełniona kobietą i mogę Cię zapewnic, że każdy wiek jest dobry by dobrze i szczęśliwie żyć. Nawet starość może być udana, jesli się ma do niej odpowiedni stosunek. Widzę, że niewiele jeszcze przezyłaś, skoro taka prymitywna sprawa jak trzydzieste urodziny powodują u Ciebie stany depresyjne. Wiesz ile dzieci dziennie umiera z głodu, na oddziałach onkologii? Wiesz ile ludzi ginie wojnach. Wiesz ile kobiet jest gwałconych , bitych i molestowanych. Wiesz ile na świecie jest biedy, smutku i tragedii. A Tobie stuknęła trzydziestka. !!! Dramat , powinni napisać w gazecie Wyborczej razem z Twoim zdjęciem. Żeby ludzie wiedzieli jak bronić się od głupoty!!! Nie życzę Ci wszytskiego najlepszego.

Gość TY gałka
nie chcesz trzydziechy ,daj mi

Gość seventyseven
mi stuknela 3 tygodnie temu...mam to juz za soboa. Dzien przed, mialam mega dola, jak Ty teraz. A dzis?? Czuje sie wspaniale, i wcale nie tesknie za byciem 20-latka. 30-tka, to bardzo fajny, sexowny wiek u kobiety ;-)....wiem co mowie:P

Seventyseven - dobrze, że mnie rozumiesz! Ciężko jest mieć po raz ostatni w życiu dwójkę na początku... A co do seksowności tego wieku, to zamierzam się dopiero przekonać:)

Gość seventyseven
wiesz mi, ze najgorsze jest samo wyobrazenie o tym, ze nagle bedziemy mialy 30 lat....jak juz bedzie po, to sama zobaczysz, ze wcale nie boli ;-).....Nie martw sie, nie jestes jedyna 30-dziecha na swiecie, jest nas pelno:P

Gość seventyseven
no z tym wiekiem srednim to teraz rzeczywiscie walnelas jak chory w kubel :D!!!! Jaki wiek sredni??? Ten to zaczyna sie dopiero po 40-tce!

Gość martusssia
gałka a co Cię tak dołuje, jeżeli chodzi o Twój wiek? Mi też stuknęła 30-cha 2 tygodnie temu no i co z tego?!

Gość martusssia
i tak się czuję jak 18-tka:)

Gość seventyseven
Ja tez czuje sie rewelacyjnie...i wogole nie czuje sie na swoj wiek, i rowniez na tyle nie wygladam...

Gość pisankaa
nie myśl tyle o sobie-to pomaga.Wszystkim nam rowno pzrybywa lat i tym co mają 30 i tym co mają 5.Najlepiej się pogodzić z tym i nie rozmyślać bo to nic nie zmieni.Mloda jesteś to kozystaj z życia,bo co powiesz za 10 lat?zalamiesz się?masz lat ile masz i ciesz się że jesteś zdrowa i możesz jeszcze dużo przeżyć.

Nie no, ja też nie czuję się specjalnie schorowaną staruszką:) Sam fakt, który zaistnieje w dokumentach powoduje u mnie pewną filozoficzną zadumę...;) Tak niedawno skończyłam liceum, a tu co - dzieci pod blokiem mówią mi dzień dobry!

Gość pisankaa
jeżeli czujesz siemloda, to taką pozostań.Nie ważne ile masz lat na papierze, ale jaksię czujesz.Ja nie myślę o swoim wieku i zdaża mi się zastanowić ile mam lat jakgdzies pytają ,albo zdziwić że aż tyle jak zobacze jakiś wpis.Ale co tam.......mam tyle.... a życie jest tak piękne ,że nie mam czasu na myślenie o czymś na co nie mam wplywu.

Gość salvadore dali
uuuuuu. straszne sama zobaczysz. bo po 30: juz niedlugo przytyjesz rano nie bedziesz niczego chciala. bedziesz musiala. coraz blizej do klimy bedziesz zrzedzic mlodsi faceci beda cie traktowac jak maszynke z silowni zmarszczki wlosy na klatce na piersiach bedziesz miala zgage cellulit ktos ci w koncu ustapi miejsca w autobusie w pracy nowy powie "Prosze Pani" pierwszy siwy wlos na ... i te uplawy nie wiadomo skad. faceci chetni tylko w stylyu anty brada anty pita i takie tam a w ogole wesolych swiat i wszystkiego najlepszego