Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chestnut

Fetyszysta??

Polecane posty

Gość chestnut

najbardziej podniecające to, co mało osiągalne... teraz nie mam zamiaru zostać ojcem, ale marzy mi się uprawianie seksu z kobietą w ciąży - widocznej, niekoniecznie zaawansowanej :D

Gość Lempira
Tak brzmi teoria: sytuacja, w której elementem podniecającym (fetyszem) jest dla mężczyzny brzuch kobiety ciężarnej określa się jako grawiditofilię. Czy to zboczenie? Hmmmm.....seksuologia określiłaby to pewnie jako "nietypowy" sposób zaspokojenia potrzeby seksualnej. Jeśli znajdziesz partnerkę, której by to pasowało to byłoby to wg mnie normalne. I jeszcze jedno. Dużą zaletą marzeń erotycznych jest to, że....są marzeniami i najczesciej w tej sferze pozostają ;-)

Gość chestnut
bardzo konstruktywna odpowiedź Lempiro :) i jeszcze grawiditofilia - trudne słowo ;) a co do zaspokajania marzeń - to i może się okazać, jeśli się ziści, że wcale to nie takie podniecające...

Gość chestnut
Choć muszę przyznać, że jedną z moich fantazji już zaspokoiłem, a nawet zaspokajam regularnie, i9 nie jestem rozczarowany. Otóż rucham krasnale ogrodowe i jestem bardzo zadowolony :)

Gość stephan
hahhahahhahahahahahahahhahaah, dobre podszywaczu.....