Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewictwu nie

Dziewice powyżej 18-stki to porażka

Polecane posty

Gość Dziewictwu nie

Normalna dziewczyna powinna stracić dziewictwo w wieku 15-17 lat. Te starsze to przeważnie jakieś kujonki, co tylko w książkach siedzą, nie chodzą do dyskotek, czują niechęć do sexu bez zobowiązań, są sztywne, nauka jest dla nich najważniejsza i przede wszystkim są brzydkie i nieciekawe. Nawet pettingu pewnie nie uprawiały (a to się powinno już robić przed 15 rokiem życia). Na dodatek są wstydliwe i ząciągniecie takiej do sexu oraz rozdziewiczenie to musi być koszmar. Brak seksu robi problemy na bani. Jak można tak długo się wstrzymywać?

jeśli to nie prowokacja to jestes debilem, nie ma żadneo najlepszego wieku, tylko najlepsza osoba a czy się kogos pokocha w wieku 15 czy 19 czy 25 lat jest bez większego znaczenia, takie gadanie jest zwykłym pierdoleniem pzdór i mnie denerwuje, może jeszcze napisz ze jak jakaś dziewczyna ma 20 lat i jesat dziewicą to jest nienormalan i powinna się natychmiast puścić z jakimś tirowcem ( ne obrażając tirowców) , albo jeszczelepiej z tobą

Gość hiiips
a nie lepiej zaczac wspolzyc majac 12 lat? :-O jestes kretynem

Gość tirowcy
nosz kurwa

Gość Dziewictwu nie
Nie znoszę dziewic, wolę takie dziewczyny, które już świat sexu znają. Co ma dla mnie do zaoferowania 20-latka, która nawet pettingu nie uprawiała i penisa na oczy nie widziała? Nic! Sex jest po to zeby go uprawiać. I nie ważne czy z miłości czy nie. Bo lepiej nawet bez zobowiązań niż wcale. Brak sexu rodzi problemy w życiu. W przypadku dziewczyn jest tak, że te co szybko rozpoczęł współżycie po prostu lepiej sobie radzą w życiu. Cieszą się nim i napewno są potem dobrymi żonami. Sex to dla nich codzienności i nie robią z niego ołtarza.

Gość a idz...
"Brak sexu rodzi problemy w życiu"-ciekawe jakie to problemy??u mlodych dziewczyn to chyba na odwrot.. a tak wogole to o co ci chodzi??jaki masz cel w zakladaniu tego topiku??

\"sex należy uprawiać\" - uprawia to się marchewke, albo jak w twoim przypaku pastewne, cukrowe, lub zwykłe...buraki. sex to polączenie ciał ale bez kontaktu duchowego jest jak czysty spirytus bez popitki i zagrychy, zaszkodzic tylko moze

Gość Dziewictwu nie
Może zeby przełamać te chore stereotypy na temat sexu? Żeby takich głupich niedojebanych panienek, co myśla, ze sex to coś brudnego i grzesznego już nie było? Tyle zakompleksionych dziewic łazi po świecie. Nie mogą tego zrobić z jakimiś kumplem? Zamiast dalej się frustrować z braku sexu? Ta głupia zasada, że 'sex tak, ale z miłości' to debilny kulturowy wymysł.

niecierpie jak sie takie bzdury gada bo potem mlodzi ludzie robia różne rzeczy i sa poważne problemy emocjonalne, że o społecznych nie wspomne. należy wiedzieć że swera erotyczna u młodego człowieka jest bardzo delikatna i należy ja chronic a nie wystawiac na publiczny dostęp

Gość Natalia_21
KUTAS jesteś i tyle.

Gość Dziewictwu nie
Dlaczego o normalnej dziewczynie, która lubi sex mówi się łatwa, jeśli robi to dla przyjemności?

Gość a idz...
"sex to coś brudnego i grzesznego"-a ja wlasnie tak mysle-i co?jak mnie przekonasz ze to nieprawda??to wg ciebie kazdy z kazdym powinien to robic??nie paczac na konsekwencje?? zalosne...jesli kazde twoje slowo zamienic odwrotnym to sie pod tym podpisze

żal mi ciebie bo do dojrzałosci to daleko, prymitywne poglady posiadasz i w dodatku same bzdury cholera piszesz, jak chcesz to se znajdź panne co sie puszcza na lewo i prawo, ale daruj sobie takie teksty itakie generalizowanie, bo sam siebie stawiasz niestety w nie najlepszym świetle, i z całym szacunkiem, ale gówno wiesz a jak nic nie wiesz to lepiej się nie kompromituj ile ty masz lat?? 14 latek to napisał??? żenada :O

a dlaczego według ciebie dziewica to kujonka i taka co jak zasmakuje seksu to potem traktuje go jak,nie wiem,obowiązek? Masz zawężone horyzonty umysłowe Ale pewnie to tylko prowokacja,sprawdzasz ile osób ci odpisze i cię obsmaruje....

Gość ale bzdury
TAAAA i taka co zacznie sie seksic w wieku 15 lat to ona napewno będzie baaardzo ciasna w wieku 25 :D

a teksty w tylu ze pewnie brzydka, albo nie uprawiała pettingu, albo ze kujonka, są oprostu smieszne... coś mi sie wydaje ze problem z kompleksami to ty masz i to wszystko :O

nie nie nie dziwka dziwka daje za dramo bo to charakter a kurwa daje za piniadze

\"I nie ważne czy z miłości czy nie. Bo lepiej nawet bez zobowiązań niż wcale. Brak sexu rodzi problemy w życiu. W przypadku dziewczyn jest tak, że te co szybko rozpoczęł współżycie po prostu lepiej sobie radzą w życiu. Cieszą się nim i napewno są potem dobrymi żonami. Sex to dla nich codzienności i nie robią z niego ołtarza\" ciemnogród dosłownie, zebys sie kiedys na tej wypowiedzi nie przejechał? czy ty w ogóle piszesz ze zrozumieniem? tak dobrze znasz zycie ze daje ci monopol na twqorzenie tak bzdurnych teorii... oj mało wiesz o zyciu :O

Gość Dziewictwu nie
11:22 spring sky a teksty w tylu ze pewnie brzydka, albo nie uprawiała pettingu, albo ze kujonka, są oprostu smieszne... coś mi sie wydaje ze problem z kompleksami to ty masz i to wszystko atrakcyjne dziewczyny przeważnie szybko wchodzą w życie seksualne i prowadzą je raczej bogate. a co do pettingu-dziewczyna, która w dość póżnym wieku jest dziewicą to i pettingu też raczej nie uprawiała. z pettingiem jest taka, że przeważnie jakiś czas po nim wchodzi pełny sex.

Gość a idz...
:o:o:ooh jakiz ty obcykany w tym temacie:o:o:o

Gość sco
a rozdziewiczyłeś już wszystkie pieski w okolicy?czy ze zwierzętami jest inaczej?

Gość Dziewictwu nie
Kiedyś spotykałem się krótko z 19-latką. Dziewica, nigdy nie uprawiała pettingu, nie oglądała się z chłopakiem na golasa, wspólnego prysznica nie brała. Była cholernie nudna. Brzydka nie była, ale biła od niej pustka.

Gość a idz...
:opewnie to byla twoja jedyna dziwczyna.dobrze sie zastanow-dlaczego?

a chcialbys zeby twoja mama podobne poglady i robila z nich urzytek, i nie mowie o dziewictwie tylko poligamii do której defacto namawiasz

Gość monopoleczka
dziewictwu nie - nie jest prawda ze to są dziewczyny nieatryakcyjne albo które nie uprawiały pettingu... ja nie narzekam z owodu urody to po piuerwsze, a po drugie mimo ze jestem dziewica to uprawiam petting, w naszym zwiazku są często pieszczoty, i tu cię pewnie zszokuje, ale widocznie nie ma w twoim zeyciu wyzszych wartosci, wiec w tym co napisze też ich pewnie nie dostrzezesz, ale jestem z facetem od kilku lat i wkraczamy w swiat seksu powoli pozjajac sie nawzajem i cieszac sie z tego, i z radoscią czekamy na ten dzień kiedy to nastapi, ale dla as życie erotyczne jest ważne ale nie najważniejsze, a dla ciebie chyba eroty, a i seks to całe zycie, i jeszcze dopiszę ze mam 22 lata i jestem dumna z tego powodu... a ciebie mi zal, bo wiezę ze nie jestes zdolny do zadnych wyzszych uczuć i myślisz fiutem

dziewictwu nie - nawet w tym co pisze monopoleczka jest dużo racji dziewictwo absolutnie nie wyklucza atrakcyjnosci, pettingu, pieszczot oralnych, i nie ma nic do tego to jaki dziewczyna ma charakter

Gość Dziewictwu nie_
Ale sami chyba przyznacie, że to nie jest dobrze jak dziewczyna po 18-stce nawet pettingu nie uprawiała :( Nie była to moja jedyna dziewczyna - była to jedna z wielu hah.

dziewczyny nie tłumaczcie się bo wchodzicie w jego debilna rzeczywsitość, nie ma obowiazku uprania patingu sexu ani niczego jesli sie nie chce, takich nalezy uraczyc tylo jednym slowem: poszedł mnie z tąd czyli - spier....