Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tvidz

najbardziej wkurzające reklamy

Polecane posty

Gość tvidz

jakie reklamy was najbardziej wkurzają i są dla was szczytem głupoty

Gość tvidz
no jak widze temat bez odzewu,czyli żadne nie wkurzają. Aha...

Gość candy shop
mnie do rozpaczy doprowadza ohydna Andrzejewicz w reklamie 3 cytryny oraz dziewczynka z reklamy budyniu Oetkera.

Gość __Ketoprom__
Ten stary ofermowaty dziadek jęczący \"Basia\" A żona \"Nie Basia tylko Ketoprom\"

Gość fd bd s
te ricorete, kawa z buraków czy coś, jak gość powtarza to dwa razy, pedał jeden

Gość zANETKa
a mnie wkurza .doslownie mam ochote wtedy rzucic ten telewizor na podłogę,gdy widzę reklame telefonu bezprzewodowego domowego w sieci era! no ryj tego faceta i tej typiary i to pytanie "CO TO JEST????" "NIE WIEEEEM" . EHHH;/

Rekalmy proszków do prania, płynów do zmywania naczyć, do płukania tkanin, itp. Wszystkie gdzie gadają jak do małych zacofanych dzieci: - ostatnio takie reklamy robia: Whiskas, pasty do zębów i jogurtów 😠 Idiotyczne !!!

reklama takiego leku na problemy urologiczne jak takie zielone bable sie roja jest oblesna i na sama mysl o tych bablach czy tez bakteriach robimi sie niedobrze

reklamy past do zebow:o reklama wanisha:o wizira:o jogobelli:o ogolnie jogurtow:P

vanish. oczeojebnie rozowy i jak ta baba moze gadac nie otwierajac ust? zenada...

wszystkie reklamy w ktorych zawodza cieniutkim glosem: merciiiiii ze jeeeeseeees tuuuuu monte dziecka czas jogobella, jogobella smiejzelki ach smiejzelki

Gość ZDEGUSTOWAAANNAA
Wszystkie na temat zaparć, biegunek itp. Jak się ogląda i je kolację to wrazenia niesamowite

Gość w neonet nie mediamarkt
;)

te jogurty 😭 \" mąż mi za jogurt dziękuje uśmiechem \" :D:D:D kto takie debilne hasła wymyśla 😭

Gość OlkaFasolkaaa
Nienawidze reklamy Amolu, tego leku na przerozne dolegliwosci: trabe boli glowa, klarnet ma wzdecia ... I ta laska co wpada do remizy i slodziutkim glosem mowi:wezcie Amol! jak mnie to wkurwia

największe kawałki owoców :D hahaha.... rozwalają mnie te truskawki na wierzchu jogurtu, chciałabym takie zobaczyć po zakupie w sklepie :D

Gość ldw
provident!!! jak mozemy ci dzisiaj pomoc?- powinni mowic:jak mozemy cie dzis okrasc..

Reklamy Play (zwłaszcza ta szumiaca) Leki na srake i inne tego typu sprawy Reklamy w ktorych zajebiste laseczki mowią, że mają problemy z pecherzem :\\ Jogurty A juz najbardziej wkurzają mnie te pedalskie reklamy Flash, pojawiajace sie na stronach. Nie wiem kiedy ci z marketingu zmądrzeją i zrozumieją, ze w przypadku takich reklam jedyne na co sie patrzy to ten pieprzony X zeby to gówno zamknąć.

Gość ldw
albo jak ta mala wali lyzeczka tego gowniarza po glowie- budyn