Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beauty23

CO ROBICIE W TEJ CHWILI???????????????????????

Polecane posty

Gość zorroooooo
jeśli chodzi o palenie to ja chyba bym nie mógł żucić . Zawsze kiedy dłubie to lubie sobie zapalić jakiegoś fajranta albo miętowego sobieskiego a ,że często dłubie to i dużo pale więc chyga już nie żuce

A ja sie pochwale,ze nie pale,owszem probowalam,ale jakos mnie to nie wciaglo i mam nadzieje,ze tak zostanie:-))) teraz to juz ide spac🖐️

Zapaliłam właśnie sobie..Ale mnie zmuliłlo ;) Chyba zaraz walne się spać..😴

zorro a nie pomyslales kiedys o malej zamianie? taki maly eksperymencik tzn chodzi o to zeby otwór gębowy ktory słuzy ci do palenia zamienic na nozdrza ktore słuza ci do poszukiwania (nie wnkam czego) , i zebys zaczał dłubac w otworze gębowy przypalając sobie nosem.. chyba juz senna jestem bo pierdole bez sensu 😭

Gość zorroooooo
a co pani myśli pani śdzio że zorroooooo już tak nie prubował. Tylko ten styl przez znawców tematu zwanym sposobem na w spak grozi popażeniem no i potem często po takim miętowym sobieskim dosyć długp powonienie w nozdrzach zostaje zakłucone

chyba wszyscy uciekli wiec i ja uciekam... Miło było :)

Gość aleksa 34
ide spac;)

Achoj🖐️ Rozpisalam sie wczoraj i nagle komp sam mi sie wylaczyl😠 wiec uznalam , ze to znak i trzeba isc spac:D a dzis o 5:25 juz sie obudzilam i juz zasnac nie moglam , wiec stwierdzilam , ze to znak, by kompa odpalic z kafe w roli glownej:classic_cool:;) ide po kawe i moze cos przekasze, bo wyjatkowo glodna jestem:o jak na ta pore:D

🖐️ snilo mi sie, ze mialam jebitnie pomarańczowe włosy ....jak wisniewski 😭 ale pocieszam sie, ze wygladalam jak m. jovovich w piątym elemencie a nie jak wspomniany przez mnie wyzej \'artysta\' setunia... nie uwierzysz, ale w tej chwili pije kawe - TYLKO! :D dzis walcze z nałogiem, taki mam plan!

Gość fionnna
siedze i jestem chorrrra

Fionna powrotu do zdrowia:) jakis wirus normalnie panuje ostatnio chyba;) Pani Sedzia nie uwierzysz ale Ci wierze!!!!!!:) wczoraj sie rozpisalam na temat tego mojego rzucania i palenia ja dopiero nie pale pol roku a Ty nie palilas poltora roku i wrocilas ponownie do palesnia!wiec boje sie troche, ze cos sie wydarzy tak stresogennego [chociaz to mit ze pomaga na stres:o] , ze znopwu zaczne palic:o gdyby nie to , ze chora bylam i strach , ze sie udusze, przestane oddychac, to dalej bym palila:D a to ze mialam bole w klacie jak bylam chora to raczej bylo spowodowane \"przeiwaniem;0 ale wyszlo na dobre:);)

Gość queen_beauty
wstalam:)

Gość lena-magdalena23
jem ryz na mleku;]

Gość qyiopyt
wyszlem z wanny:)

Gość dominika_wawa
jem ciastko:)

cos mi sie przedluzylo to sjestowanie:P kurcze musze sie skoczyc po cos slodkiego do sklepa;o

Gość koc
zastanawiam siękiedy zemdleje bonic nie jadłam .

Gość baska 34
jem cukerka;)

Koc a wczoraj jadlas???jak tak , to pewnie nie zemdlejesz tylko pij sporo;) ale jesli nei ejstes na zaplanowanej glodowce , to lepiej cos zjedz, tylko nie rzucaj sie na jedzenie! ;) ide wlasnie jesc kolacje:D

Gość Ona75....
Mma ochotę wyjść na piwko :)

Gość a ja aj a
a ja własnie pije piwkoprzed kompem :( sobotni wieczór 😭

Gość Ona75....
Przed kompem?? Lepeij chyba gdzies wyjść...........

Z pracy wrocilam z bolacymi stopami:o Na pocieszenie ciacho jem:-))) Witam wszystkich🖐️