Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to mozliwe.............

czy o bylych sie zapomina czy ciagle pamieta?

Polecane posty

czy jest sie w stanie zapomniec o bylym na cale zycie?czy najlepsza jest nowa milosc na stara?czy w ten sposob mozna sie szybko wyleczyc

Gość agnieszka------agusia---italy
z czasem sie zapomina

kto szybciej zapomina ? pewnie faceci..

mysle ze szybciej to jednak mężczyzni :O ale kiedy przestajesz ochac, nie myslisz juz tak intensywnie, czasem jakies wspomnienia...ale mgliste

raczej sie nie zapomina :( mozna szukac nowej milosci, znalezc i byc szczesliwym ale ta stara i tak bedzie drapala po sercu....

Gość zzzzzycie
zalezy co sie czulo do danej osoby itd. o moim poprzednim chlopaku prawie w ogole nie mysle, bardzo rzadko mi sie przypomina, za to o tmy z ktorym zerwalam jakies 5 lat temu mysle codziennie :O od tych 5 lat.. ehhhh

Gość wrrrrrrrrrrr
a masz nowego?

Gość nie zapomina ...trzeba
bo na horyzoncie moze pojawic sie nowa milosc i byc moze silniejsza.

valeriana- czasem stara milość drapie nie tylko w serce- u mnie drapała w drzwi :) cięzko zapomnieć, zwłaszcza jesli bylo to naprawde mocne uczucie.

Gość a jak ta poprzednia milosc
zranila , i o tobie zapomniala szybciutko, to nie ma za czym plakac prawda? czemu faceci po np, rozpadzie 3 letniego zwiazku , znajduja sobie nowa kobiete po 3 - miesiacach a ty szczypiesz sie ..i meczysz ..a on pach i nowa

Gość wrrrrrrrrrrr
a macie z nimi kontakt np "od swieta"? czy warto miec ze wzgledu na stare dobre czasy? czy warto miec ze wzgledu na stare dobre czasy, mimo ze na koncu zrobil/zrobila swinstwo :( ?

Gość a wy macie kontakt
ja nie. zreszta skonczylo sie na awanturze , nie wyobrazam sobie zeby rostac sie w zgodzie.

Gość eh nie warto
ja mysle codziennie ale moj byly nie odpisal mi ani na zyczenia swiateczne ani na chec zwyklej rozmowy na gg :(

pamięta się pamięta, w końcu są częścią nas, naszej przeszłości. Wiele się od nich nauczyliśmy, wiele się o ludiach nauczyliśmy, wspólne chwile.. jak wszystko z czasem zanika, ale nie znika :-)

Gość oploi
a co poweiecie na to jesli chliopak daje ciagle nadzieje pisze odzywa sie..mowi ze niczego nie skreslil,,,i ze czas i jeszcze raz czas pokaze co dalej.......

to g**** prawda, ze sie tak wyraze, ze najlepszym lekiem na zranione serce jest nowa milosc. W ten sposob krzywdzisz siebie- bo wmawiasz sobie, ze chcesz z kims byc. Nie musze chyba wspominac, jak czuje sie oszukiwana osoba...Ja po rozstaniu z facetem, z ktorym bylam 2,5 roku umawialam sie z paroma, z jednym z nich nawet bylam prawie 3 miesiace dopoki nie uswiadomilam sobie, ze to milosc przychodzi do nas, a nie my do niej! Nieoczekiwanie spotkalam mojego Łukasza...I zycie nabralo kolorkow, czulam, ze to jest to i wcale sobie tym razem nic nie wmawiam, jestesmy para od 1,5 roku, a byly?? hmm no coz czasem go widuje ale nie obchodzi mnie zbytnio, co u niego. z poczatku wszyscy byli zdziwieni, bo bylam w nim tak zakochana, ze az glupia z tej milosci...

Gość a wy macie kontakt
o mnie zapomnial szybko .Zwiazal sie zaraz po tym jak sie rostalismy , oczywiscie wszem i wobec obgadujac mi dupe, do szis patrzy na mnie jak na morderce.

ja jak zerwalam z moim bylym to tez obrabial mi dupe, a po 3 miesiacach skomlal, ze chce wrocic, ze kocha i takie tam pierdoly ;) oczywiscie olalam go z gory na dol, do dzisiaj nie mowi mi \"czesc\" na ulicy. Chcialabym, jesli juz bede jeszcze na to skazana rozstac sie kulturalnie, w przyjazni, chociaz takie rzeczy to chyba tylko na filmach ;)

Gość czyli milosc nie jest wieczna

Gość oploi
a wy macie kontakt ..>swinia z niego i tyle!!ale chyba latwiej ci jest wtedy zapomniec i go znienawidziec.....i jedt to lepsza niz ta nadzieja ktora on ciagle daje....i te jego teksty ze niczego nie skreskil..jednego dnia pisze okazuje ze teskni a drugiego dnia calkiem inaczej...pisze jakby wczorahszej rozmowy nie bylo..

Gość agewerka to tak jak u mnie
tez zerwalam , zostalam obgadana , i zaraz szybko znalazl sobie nowa. oczywiscie pojawial sie z nia wszedzie tam gdzie ja chodzilam ...

Gość isobel
To wszystko zależy od tego czy: - miłość była obustronna - jaki był powód rozstania - jak długo para była ze sobą Nie można jednoznacznie odpowiedzieć na to pytanie, bowiem zapomnieć można, ale tylko w pewnych przypadkach;)

Gość ja nie potrafie zapomniec
i nadal kocham Go

Gość camra
dziewczyny doradzcie, on zerwal po 3,5 latach bo stwierdzil ze to juz nie to samo co kiedy ale rownoczesnie rozpoczal nowy zwiazek :o czyli bedac jeszcze ze mna :o (wsumie nie wiem czy to podchodzi pod zdrade? ,czy tez zwykla wymiana partnera? ) przyjelam to spokojnie, ale to boli :( teraz w sumie nie wiem czy utrzymywac z nim kontakt praktycznie na swieta lub urodziny zw wzgledu na stare fajne lata czy tez w zwiazku z tym ze tak postapil, wymienil mnie na lepszy model - olac go ??

Gość to ja a nie ty
Ja tam zapominam :)

Nie moge powiedziec, ze calkiem zapominam o bylych, ale prawie w ogole o nich nie mysle. A jesli juz to bez emocji.

Gość chyba nie wolno sie
tak mocno do konca angazowac...owszem love do jakiegos momentu i basta , zeby pozniej nie bylo placzu po rostaniu.

Gość nie zapomina się nigdy
bo miłość można zakopać na dnie serac a ona i tak się wygrzebie......

Gość kukunamuniu
pamiętam i chyba nigdy nie zapomne mam z nim kontakt od jakiegos czasu na nowo i nachodza mnie ciągle myśli że zerwanie to był pożadny bład zastanawiam sie jak go odyskac i czy to w ogóle mozliwe :(