Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość E-MULE zasmucony

POMOCY!!!!!!! E-MUL szwankuje

Polecane posty

Gość E-MULE zasmucony

THE SETUP IS CORRUPTED to mi wyskoczyło w emulu , więc ściągnelam inną wersję, ale niestety, nie wiem czy mogę odzyskać ściągnięte już prawie do końca filmy w starym emulu Jak ktoś wie jak to zrobić i czy w ogóle można to pomóżcie!!!

Gość zieeeeeeeeeew
no ale jak wgrywasz nowszą wersje to nie deinstalujesz starej tylko robisz nakładkową instelke - wszystkie stare ustawienia zostają i niedokończone pliki bedą sie ściągać

Gość znawca emula
Mój poprzednik mądrze prawi. Polać mu wódki ;)

Gość E-MULE zasmucony
Słuchajcie, ale dzieje się coś takiego: miałam jakąś fajną wersję, bo np,. była taka opcja że mogłam najpierw zaciągnąć te części niezbędne do podejrzenia filmu, a teraz zainstalowałam starego, tzn v0,47, bez tej opcji, kiedyś go miałam. Tamtego super nie mogłam zainstalować jak piszecie, bo ciągle mi wyskakiwało że to niemożliwe. I teraz ten 0,47 zaciąga, ale nie wiem gdzie!!! Ściągnęłam na próbę 2 piosenki, pokazał się zielony pasek że już i nigdzie nie ma ich!!!!! Co jest!!!

Gość E-MULE zasmucony
Proszę napisz coś więcej, bo takie zajefajne rzeczy ściągałam jak mi padł, że mi szkoda!! Tylko że ja teraz mocno coś nakręciłam, ale poradź, to może odkręce.

Wklej to do przeglądarki: http://prdownloads.sourceforge.net/emule/eMule0.47c.zip Ściągnie się archiwum zip, rozpakuj. W środku będzie plik: emule.exe Wklej go do folderu eMule (domyślnie: C:\\Program Files\\eMule ) i odpal osła jak zwykle. Nie wiem czy zadziała, bo nie wiem co do tej pory zrobiłaś z tą starą wersją, ale powinno być ok.

Gość E-MULE zasmucony
Hmmm... ja ją usunęłam :(( Ale chyba mogę ją znów zaciągnąć, nie? Acha, ta stronka którą mi podałeś jest ok, tyle że mi już ten emul działa. Ja bym jednak wolała tamtego (z funkcją ściągania najpierw części do preview) POza tym nawet jeśłi mam tego zostawić to gdzie u licha są te pliki ściągnięte?????!!!!! NIgdzie ich nie ma!!!!

Gość E-MULE zasmucony
wielbiciel please helpuj!!! Kurczę, co jest... gdzie są te pliki?? ściagneły się, bo piosenkę odtworzyłam ,ale jak wyłączyłam to już ich nigdzie znależć się mogę

Gość nudzi mi sie dziś
niedokończone pliki sa w folderze temp w folderze emule i maja nazwy w stylu 001.part... chyba że wybrałąs inna lokalizacje

Wywalając starą wersję skasowałaś swój \"cryptkey\"... innymi słowy straciłaś wszystkie kredyty jakie miałaś u innych :o:o I te stare pliki co miałaś w trakcie ściągania też wywaliłaś... :o:o:o

Sprawdź w ustawieniach jakie masz wpisane ścieżki do zapisywania plików... domyślnie są to: C:\\Program Files\\Incoming - dla ściągniętych C:\\Program Files\\Temp - dla tych w trakcie ściągania

Gość XYZ-ez
Policja sie wziela za piratow, stad masz problemy. Sciagaj wicej a wkrotce zapukaja do Twoich drzwi.

w pracującym eMule klikasz Ustawienia, Foldery, tam jest okno z adresem folderu, do którego wpadają pliki tymczasowe i zakończone. Oprócz tego chyba w zakładce Ogólne albo Rozszerzone jast opcja \"ściągaj części potrzebne do podglądu\"

Gość E-MULE zasmucony
Wielbiciel, już przestawiłam żeby się sciągały na inne miejsce, dzięki. Ale co z tymi 3 piosenkami które ściągnełam, faktycznie wg emula wylądowały na C, ale ich tam wcale ale to wcale nie ma!! Zrobiłam nawet wyszukiwarka komuterową i też wykazuje że ich nie ma..

Gość E-MULE zasmucony
JESTEM załamana. Już nic w końcu nie mogę znaleźć, mam 3 emule, każdy co innego robi. Wyrzucam wszystkie i jeszcze raz nowego ściągnę...]

Gość E-MULE zasmucony
nno.. tak to chyba jest jak baba się dorwie do kompa co? :)

Gość E-MULE zasmucony
dziekasik wszystkim którzy próbowali pomóc. Teraz po prostu wszystko idzie od nowa :( nO ALE może teraz nic się złego już nie zdarzy :)

Gość E-MULE zasmucony
oprócz tego że już od 20 min zadna z rzeczy się nie ściąga, tzn. nie ruszyły nawet :)

Nie ruszyły, bo masz nowy numer użytkownika (cryptkey), a wszystkie kredyty jakie miałaś u ludzi były zapisane na stary numer :p Czyli zaczynasz zabawę od nowa :o