Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depresyjnaa

mam chyba depresje wiosenna????

Polecane posty

Gość depresyjnaa

Gość depresyjnaa
nic mi sie nie chce nie ciesze sie zatoki mam nos torche zatkany i spac sie chce nic mi sie nie che robic pisac pracy isc do pracy jechac na uczelnie a przed swietami mialam tyle nergii

Gość depresyjnaa
kurde chcialabym widziec heheeeeeeeeeeeeeeee

no takie przesilenie depresja mała... ospałosc ociezałosc moze byc wynikiem choroby np z hormonami itp

Gość polemika
Ty sie ciesz, ja mam depresje Vivaldiego - "cztery pory roku" :o

Gość depresyjnaa
nie raczej ok tak mi sie gdzies teraz zrobilo po swietach zaraz moze tez ze torche chora jestem zatoki itp musze pisac prace mgr a tak mi sie chce spac kurde kawa nie pomaga

ospalosc to tez wynik depresjiii tak sie depresja u jednych objawia zmeczeniem, sennoscia apatią wszystko zwolnione

Gość nie wiem czyje to
luzik! ja mam alergię i też mam mgr do napisania ale zobaczysz, damy radę- jak nie wiosną to latem :) głowa do góry!

Gość depresyjnaa
jak to jest z tym przekladaniem pisania pracy czy cos sie placi

Gość nie wiem czyje to
zalezy do kiedy masz ostateczny termin- ja mam o tyle dobrze że mam pół roku od zakończenia zajęć- czyli do połowy grudnia a jak przekroczę to muszę zapłacić jak za warunek

Gość depresyjnaa
ja mam cholera taka promotor ze nie wiem jaki termin kiedy obrona do kiedy praca ma byc napisana tylko mam sobie pisac i jej wysylac i tak sobuie pisze ze nie poprawione jeszcze nic

Gość gość
ja wiem co to depresja i odrzucenie przez rzekomych przyjaciół, własnie podczas choroby odsuneli sie wszyscy, a został mi mąz, który nieraz opadał z sił, jak płakałam ciagle z byle powodu ze mi nic nie wychodzi, ze nie zasługuje nawet na jego miłosc – pomogło mi oczyszczenie aury z http://energiaduchowa.pl po paru sesjach zaczęłam wychodzić z depresji i w końcu nauczyłam się cieszyć z tego co mam. Zdałam sobie sprawę, że potrzebne było mi odcięcie od spraw przeszłości i uzupełnienie braków mojej energii. Mój stan sie poprawiał, z dnia na dzien byłam silniejsza i radosna i tak jest do teraz.