Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olenka24

ZROBILAM COS STRASZNEGO

Polecane posty

Gość olenka24

Nie wiem jak dalej z tym zyc. Otoz spotykalalm sie z zonatym facetem zakochalam sie w nim ale musialam z tym skonczyc co strasznie mnie boli nie wiem jak bede z tym dalej zyc. Mam straszne wyrzuty sumienia bo nie tak mnie rodzice wychowali spac nie moge schudlam czuje sie jak oststnia ... czy powinnam ?

Gość prowokator i podszywacz
tak, powinnaś schudnąć

Gość olenka24
przysiegam ze to nie jest prowokacja. Chodzi mi o to ze puscilam sie z facetem i mam z tego powodu straszne wyrzuty sumienia.

Gość No Lucky
Taka twoja natura

Gość zakochałas sie a nie
puściłas.

Gość olenka24
Niby sie zakochalm ale w zonatym facecie na poczatku bylo super pod koniec okropnie . Juz sama nie wiem czy powinnam czuc sie az tak winna a najgorsze jest to ze nadal go kocham . MAM OKROPNE WYRZUTY SUMIENIA NIE WIEM JAK DALEJ Z TYM ZYC

Gość widzisz oleńka dzieki takim
zdarzeniom możesz poznać kim naprawde jesteś :) gdybyś sie wychowywała w leśniczówce z dala od pokus współczesnego świata ( i żonatych facetów) to mogłabyś umrzeć w wieku 90 lat w przeświadczeniu że jesteś przyzwoitą kobietą z zasadami i o wysokiej moralności a tak...czegos sie o sobie nauczyłaś :P

Gość olenka24
NO TO NAPISZ MI KIM NAPRAWDE JESTEM !!!! CZY JAK UPRAWIALAM SEX Z ZONATYM TO ZNACZY ZE JESTEM K...

Gość olenka24
Jestescie naprawde pokreceni. Ja juz zyc z tym nie moge a wy sobie zrtujecie

Gość kurna jak zwykle
świetojebliwi się odezwali. Ludzie bez grzechu, bez wad, z czystymi zasadami moralnymi..... rzygać się chce. dziewczyna się zakochała i tyle. Takie jest zycie ze pisze rózne historie o ktorym nam sie nawet nie śniło. najłatwiej jest osądzać.