Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buciorkaaaaaaaaaa

Jakie buty na lato kupujecie dziewczyny

Polecane posty

Gość buciorkaaaaaaaaaa

jakie sa modne? czy na obcasie wyzszym czy koturna itp. jaki kolor, czy klapki czy wciagane?

wiesz co trudno powiedziec, ale teraz modne sa balerinki, niedawno sobie sprawilam ... hmm nie powiem zeby na poczatku byly wygodne ale sie przyzwyczailam ... a na lato ... wydaje mi sie ze koturny nadal nie wyszly z mody a co do klapek to one zawsze beda modne - japonki i zwykle:)

Gość sandałki
:) setki moich kochanych sandałków

Gość Kaasiiaa
tez mialam zamiar zaopatrzec sie w baletki ale teraz kazda dziewczyna je ma a one sa takie podobne ze mi sie odechcialo:/ same klony:P a na lato klapeczki japonki albo na szpileczce:) moim zdaniem zawsze modne:)

Gość balerinki
bardzo wygodne...super sie w nich chodzi...

Gość gość
Ja tam raczej nie noszę w lato butów na koturnie czy obcasie bo szczególnie przy większych upałach po prostu bardziej się męczę. Najlepiej czuję się w balerinach i japonkach. Grunt żeby były wygodne i lekkie. Jakby ktoś takich szukał to można znaleźć w Coqui www.coqui.pl gdzie kupuję. Na zimę też mają tam fajne.

Gość gość
Niezmiennie od kilkunastu lat królują buty na płaskiej podeszwie, które sama uwielbiam. Baleriny, mokasyny, trampki, sandały. Na prawdę fajne buty, wykonane z dobrej jakości materiałów znajdziesz tutaj http://www.milandi.pl/baleriny . W koncu coco chanel nie mogła się mylić wypuszczając na rynek baleriny :)

Gość gość
Ja się ostatnio przekonałam do klapek na obcasie bo z reguły to zawsze kupowałam w lecie sandałki albo japonki. Te ostatnie zamawiałam ze sklepu www.eurobuty.com.pl i mówiąc szczerze natrafiłam na niego przypadkiem ale od teraz będę powracać.

Gość gość
Mój must have na lato to sandały i buty sportowe, np. jakieś fajne nike :) W tym roku kupiłam dwie pary z internetu, bo znalazłam naprawdę fajny sklep https://perfektsport.pl/, z bardzo korzystnymi cenami. Teraz na jesień dokupiłam jeszcze jedną parę, w bardziej jesiennych kolorach i bardziej zabudowane :)

Gość Martada

Trampki dobre ale na wiosnę.W lato noszę sandały nie całkiem płaskie.

Mam kilka par obuwia na wysokim obcasie ale nie chodze w nich na co dzień. Buty takie są fajne jeśli chodzi o większe wyjścia bo noga w nich wygląda bardzo smukło, jednak na co dzień nie są zbyt zdrowe. Unikam jeśli wiem ,ze będę miała do przejścia wieksze odległości.Wrogiem szpilek jest równiez bruk czy trawa. W lecie preferuję sandały trampki ewentualnie materiałowe baleriny Jeśli szukacie tenisówek na lato w dobrej cenie to polecam zajrzeć sobie tutaj:  https://pantofelek24.pl/pol_m_Obuwie-damskie_Sportowe-buty-damskie-274.html W sklepie obecnie mają sporo promocji.