Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chorzec

Chce zaciągnąć się do Legii Cudzoziemskiej

Polecane posty

Gość chorzec

Mam 27 lat, wykształcenie wyższe i dość nieudane życie. Jako, że zawsze byłem optymistą, i wierze, że coś w życiu jeszcze osiągne, postanowiłem wstąpić do francuskiej Legii Cudzoziemskiej. Mam 2 pytania: czy muszę wobec tego prosić Ministerstwo Obrony Narodowej o jakieś pozwolenia i czy sądzicie, że coś takiego jest dobrym pomysłem?

Gość spicie nudziary
z bogiem synu 🖐️

Gość idź na forum o wojsku
albo monu podstawa to i tak idealny stan zdrowia + psychika i odsłużone polskie wojsko :D

Gość oszalałeś
siedz na tyłku w domu

Gość Lvc
e tam przesiedzi w koszarach zamiatajac liscie - to jesttakie samo wojsko jak w polsce , zauwaz tez ze w iraku czy afganistanie tez mozna zabijac ludzi jakby sie jakis polski zolnierzyk na to uparl albo zalapal na okazje

Jak masz stalową psyche to powodzenia. Mojej koleżanki chłopak był 2 lata. Fakt kasiora jest extra ale po powrocie totalnie mu odwala.

Gość Lvc
http://fakty.interia.pl/prasa/praca_i_nauka_za_granica/news/legia-cudzoziemska-sposobem-na-zycie,886412,3784 taa a ja znam takich którzy sie przenudzili w Gujanie 5 lat , nigdy nie byli w zadnej akcji , poza monotonnymi cwiczeniami jedyna sensowna rzecz w której brali udział to pomoc przy ochronie ladowiska rakiety Alliance ktora stamtad startuje - podobno fajny widok :) ogólnie wiało nuda - w knajpach brzydkie kreolskie dziwki , tanie wino niektorzy cpali - ale ogólnie nic ciekawego [ zieeeeeeeeeeew]

--> taka se gałązka wrog wrogowi na ogół nie jest obojętny... :-o A poza tym jaką niby wojne prowadzi teraz Francja, że wstąpienie do Legii Cudzoziemskiej równa się według ciebie z zabijaniem?

Pieniądze już takie super nie są,chyba że z Ciebie naprawdę świetny żołnierz. No i praca też niezbyt pasjonująca..jak ktoś już wcześniej zauważył. Wysyłają Cię do jakiejś okropnej dziury czwartego świata.. No i jeśli mimo wszystko masz jakieś życie prywatne w kraju,to możesz o nim zapomnieć.. Nie pamiętam jak jest z dniami wolnymi,ale jest ich ogólnie kilka tylko w pierwszym roku..

Gość upupupupupupupup

Gość chae byci żołnieżem
jaj mam się dostać do legi cudzoziemskiej . mam 24 lata nic mnie nie trzyma w tej sytuacji kontakt pod gg24320830

Gość gość
Hce bo mam dość