Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koliberka

jakie są zanse na ciążę i dzidziusia?????

Polecane posty

Gość koliberka

Kochałam sie z moim partnerem pod koniec 8-ego i w 15 dniu cyklu. Wytrysk był do środka. Jakie są szanse, ze jestem w ciąży przy 27, 28-dniowych cyklach. Czy może mi ktoś doświadczony odpowiedzieć? Znacie te newy i niepewność?

Gość ja mysle ze duze

Gość autorka kolib
Czy mogą się tu wypowiedzieć doświadczone w tym temacie kobiety? Jakie mam szanse?

Hm...owulacja jest 13, 14...ale myślę, że z tym 15 to się załapałaś. A nie możesz zrobić testu? :)

Gość niekoniecznie
owulacja jest w polowie cyklu - nie musi ona byc w 13,14 dniu bo to kiedy wystapi, zalezy glownie od dlugosci cykli miesiaczkowych. Mysle ze szanse sa duze. Trzymam kciuki pozdrawiam

Gość tez nie wiem ale...
wg mnie szanse są spore plemniki w kobiecie wytrzymuja ten dzien lub 2 poza tym nawet lekki stres wpływa na cykl miesieczny wiec sorki ale szanse na dziecko są spore

Gość autorka kolib
nie mogę zrobić testu, bo dziś mam dopiero 20 dzień cyklu. troche pobolewają mnie piersi, ale może to PMS. Trochę się też powiększyły. Czasem delikatnie pobolewa mnie dół brzucha, ale tak naprawdę delikatnie. Bardzo bolał mnie w 13 dniu, tak jak nigdy do tej pory, więc albo to było jajeczkowanie w wersji maxi (bo brałam olej z wiesiołka na poprawę śluzu i rzeczywiściue śluzu było dużo, ale może też wpłynął na jajeczkowanie ten wiesiołek, tak ogólnie na jakość cyklu) albo załapałam się na ten 8 dzień i coś się zagnieżdżało. Albo sobie wmawiam. Co sądzicie o takich objawach?

ja tez miałam takie cykle przed zajsciem w ciąze ale owu okazało sei ze jest około 10 dc więc nie zawsze jest w połowie to wszystko zalezy od koiety a i kalkulatory płodności w moi przypadku sie nie sprawdziły, więc nie można liczyc na to ze u wszystkich wypada około połowy cyklu

Gość Marta1983
8 dnia to napewno się nie załapałaś prędzej 15 co jest bardzo bardzo bardzo prawdopodobne ale nie panikuj nie tak łatwo jest zajść w ciążę.

Gość autorka kolib
hej, ja wciąż czekam. Mam 26 dzień cyklu, stosunek był w 9 i 15 dniu i później też parę razy. Ale najbardziej liczę na te dwa pierwsze. Pobolewają mnie piersi, przedwczoraj i jeszcze wcześniej bardzo, czułam takie gorąco i napięcie w nich, a dziś już tylko jedna i troszeczkę. Pobolewał mnie też brzuch przez ostatnich 5 dni, a dziś już nie. Przedwczoraj i wczoraj było mi jakby troche niedobrze, ale tak ledwo zauważalnie i mozliwe, że z głodu. Innymi słowy, chyba nic nie wskazuje na ciążę. Temperaturę mam 37,3, ale mierze wieczorem. Przez ostatnie dwa dni czułam, że mam tę temperaturę. Innych objawów nie mam. Tzn, innych racjonalnych. Co sądzicie o tym wszystkim?

Gość autorka kolib
wszyscy śpią...

Temperatura mierzona wieczorem jest niemiarodajna. Mierzy się ją przed wstaniem z łóżka, rano, o tej samej porze.

Gość autorka kolib
dziękuję. nie udało się w tym cyklu. może teraz się uda. boże, tak mi ciężko