Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deską przegrałam zycie

Białe ząbki... chyba każdy o tym marzy?

Polecane posty

Wg mnie śliczny uśmiech to podstawa:) zęby mam naturalnie nawet białe, ale nie używam żadnych środków oprocz pasty do zębów rano i wieczorem, Jak Wy dbacie o ząbki? myjecie je 2 razy dziennie, czy moze częściej, znacie jakieś dobre pasty wybielające lub inne niekoniecznie drogie środki... rozwińmy temat=) pozdrawiam=*

Gość Eeeeeee
Powinno sie unikac picia mocnej herbaty,kawy wina czerwonego...

Gość chwila a
mnie sie marzą ladne białe zeby, szukam pasty wybielajacej ale jakiejs dającej efekty :)

Gość polecam paste
nupro. Jest to pasta ktora uzywaja dentysci w gabinetach do piaskowania zebow czyli oczyszczania powierzchni z osadow. Daje bardzo dobre efekty. Ta paste mozesz kupic tylko w sklepach z zaopatrzeniem medycznym. Normalne opakowanie kosztuje duzo kasy, ale mozesz kupic probke w takich malych okraglych pojemniczkach, ktore kosztuja kolo 1zl.

Gość kiefer
polecam paste >też czytałam ten wątek na wizażu( ;) ) ale nie jestem do końca przekonana(masz może namiary na taki sklep we Wrocławiu,jakbym sie jednak przekonała?)

Gość nowanalato
biale jak biala najwazneijsze zeby byly zdrowe :) polecam pasty elmex, kazdą...

Gość nowanalato
a ta pasta nupro nie zniszczy szkliwa ?

Gość a pasty elmex wtbielaja
???

Gość co do wybielania to taka
uwaga,mam kolezankę-bardzo bogatą,która wybieliła sobie ząbki kładąc na kazdy lico.Pięknie wygląda,ale coś za coś.Musi bardzo uważać jak gryzie,zęby się bardzo osłabiły. Wolę swoje ,mniej białe ale zdrowe i naturalne

Gość nowanalato
ja do tej pory uzywalam pasty dla palaczy, przezucilam sie na elmex bo jest dobra dla szkliwa i naprawde poprawia stan zebow,kosztuje ok 12 zlotych ale efekt jest taki sam jak po tej pascie dla palaczy, zeby sa oczyszczone przez to troszke jakby jasniejsze, kupie sobie jeszcze plyn i taki zel do fluorowania :) mam fiola na punkcie zebow :) ale co najgorsze dalej mam nieswiezy oddech :( czy ktos zna sposob na te przykra dolegliwosc ?

Gość co do wybielania to taka
poczytaj o halitozie

Gość nowanalato
tak zawsze myje rowniez jezyk, siegam najdalej jak potrawie ale po ok 30 minutach znow jest bialy osad tam w okolicach gardla... to chyba jest przyczyna mojego zabojczego oddechu ;)

Gość kasix83
a ja polecam paste "biała perła" którą można kupić a aptece. koszt ok 50 zł. kuracja polega na zakładaniu na ząbki specjalnych silikonowych nakładek do których własnie aplikujemy ta paste. mi pomogło

Znam świetną leczniczą pastę, która pomaga na wiele problemów z zębami: na osad, krwawiące dziąsła, nieświeży oddech, parodontozę. Stosuję ją juz parę miesięcy i daje znakomite rezultaty. Nazywa się Ajona.