Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czlowiek nikt

popatrzcie na mnie...jestem nikim

Polecane posty

Gość czlowiek nikt

wlasnie sobie uswiadomilam, jaka jestem zalosna. nie mam przyjaciol, wyplakuje sie codziennie sama sobie...cale dnie spedzam sama, przed kompem.... uwazam siebie za zero...nie akceptuje swojego wygladu, charkteru.... nikt by po mnie plakal, tylko rodzina...tylko rodzicow mam, nikogo wiecej.

Gość czlowiek nikt
zawsze niezauwazona, obojetna....wszystkim obojetna....ta pieprzona obojetnosc jest najgorsza...juz chyba wolabym miec wrogow..

Gość mimo wszystko optymista
A długo utrzymuje się u ciebie taki stan? Ja też ostatnio sobie nie radzę, ale wierzę, że wyjdę z tej niemocy.

Gość czlowiek nikt
taki stan ,ze jestem sama jak palec na swiecie? ze siedze w 4 scianach prawie calymi dniami? ze nie mam do kogo otworzyc ust? ze mysle o tym co by sie zmienilo, jakbym chciala to wszytsko skonczyc i dochodze do wniosku ze nic,ale nie wiem jak to skonczyc, jestem tchorzem? nie wiem...ale nie wytrzymuje....

Gość czlowiek nikt
u mnie to nie jest niemoc...to brak sensu, nie widze zadnego sensu daleszego zycia.

Gość czlowiek nikt
co zrobic? mi sie nie chce wstawac z lozka...po co?

Gość czlowiek nikt
ty bys nie miala? wiesz jak to jest nie miec z kim pogadac?

Gość me la cavo
skąd jestes?

Gość eskimos_z_zimnym_kaloryferem
też czasami się tak czuje, mam duże problemy z utrzymywaniem kontaktów z ludźmi , szkoda, że nie potrafimy rozmawiac w realu tak otwracie jak tutaj, wtedy wszystko byloby prostsze 🌼

Gość czlowiek nikt
z wielkiego bezdusznego miasta, gdzie ludzie nawet na siebie nie patrza na ulicy. tu sie nie da nikogo poznac...

Gość czlowiek nikt
ja chcialabym komus to wszytsko powiedziec, gdyby tylko ktos chcial sluchac...

Gość czlowiek nikt
a czemu sie interesujesz skad jestem??

Gość czlowiek nikt
"zalosne" prawda ze to slowo idealnie oddaje cala ta sytuacje? jestem zalosna, w tym moim zalosnym zyciu...

hej, powiedz z jakiego jestes miasta. Ja z wawy. wiem doskonale co to znaczy nie miec z kim pogadac.

Gość czlowiek nikt
a co to znaczy"wyjsc do ludzi"? ja znam ludzi, wielu ludzi, ale nie dostaje zyczen na urodziny... nikt nie proponuje kawy, czy spaceru

Gość czerwona borowka
"Trzeba wyjsc do ludzi i probowac zmieniac powoli swoje zycie a nie tkwic w takim dole..." takie slowa potrafia czasem jezszce bardziej dobic;) czlowieku nikt tez czasem sie tak czuje...

Gość Juss
co to za smuty? nie da się tego słuchać - laski, idźcie se na jakąś imprezę, piwko ze znajomymi :) Jak ktoś jest w Gliwicach to chętnie się z nim wybiorę nawet teraz ;)

Gość a załatwisz tym laskom
znajomych

Gość czlowiek nikt
Mary07--> dziekuje ci, ja tez mieszkam w wawie, dzis juz nie porozmawiam, ale innym razem bardzo chetnie. ja wygralem zycie--> dokladnie tak, widze ze wiesz co to znaczy.

Gość czlowiek nikt
mary--> moze odezwe sie na maila ktoregos dnia?

Gość Juss
według mnie ci "smutni" powinni się zaprzyjaźnić z kimś wesołym i optymistycznym, kto tchnie w nich radość życia a nie jednoczyć się razem i użalać nad sobą!

a czym człowiek robi się starszy tym jest gorzej... reszta świata nie stoi w miejscu, a jak się głównie siedzi samemu w mieszkaniu to nawet jak się ktoś nawinie to ciężko znaleźć temat, bo często brak podobnych życiowych doświadczeń. @Ciemnooka Brunetka Sorry za tego psychologa ;) 🖐️ ale drań :D i tak nie załatwi mi wspomnień z powiedzmy 10 lat ciekawego życia towarzyskiego