Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdy nie miałem dziewczyny 23

Nic nie cieszy jeśli ma się 23 lata i nigdy nie miało się dziewczyny

Polecane posty

Gość 12344321
jak takis piekny to nie dziwne:)

ja też mam podobny wiek i nigdy nie miałem dziewczyny. I cieszy mnie dużo rzeczy... :D 🖐️ Zresztą nawet jak bym na jakąś trafił to po tygodniu by mnie rzuciła i poszukała sobie lepszego :D 🖐️

Gość 12344321
ze siedzisz na forum caly czas i zakladasz durne tematy wiec jak masz kogos poznac? widocznie jak spotykasz laske to od razu dajesz jej do zrozumienia ze jestes w stanie rzucic wszystko aby ja pocalowac i byc z nia a po 2 musisz byc z lekka nieurodziwy

A ja mam 26 lat, nigdy nie miałem dziewczyny i jest sporo rzeczy, które mnie cieszą :) Nie zmienia to jednak faktu, że brakuje mi kobietu u boku.

bo i tak dla żadnej nie będę nigdy atrakcyjny. Po co się zamęczać. Mi tam dobrze, może jak bym był już w jakimś związku to by mi czegoś brakowało, ale nie byłem... a czy dziewczyny to jedyny sens życia?????????

mogę pracować, żeby mieć pieniądze i spełniać za nie swoje marzenia :D a co jak bym miał mieć dziewczynę to miał bym jakiekolwiek życie, poza nią odwiesić na kołek?? Przecież to chore :D 🖐️

Gość ble**ble
chlopcy...po to jestes cie na swiecie,bo jestescie nam potrzebni...kochamy was ...moze nieznalezliscie jeszcze tej Jedynej ;)

Gość ppp.wwwpk
jeśli się ma po 30-tce i nigdy nie było w związku?

Gość ble**ble
a ja kocham wlasnie konkretnego...!

Gość ble**ble
co do uposledzen to najlepiej szukac kobiety z podobnymi zainteresowaniami i tez nie miec wygorowanych zalet

Gość ble**ble
a jezeli nigdy sie nie bylo w zwiazku do 30-stki to ja juz nie wiem...mam 25 i przeszlam juz kilka powaznych zwiazkow

Gość fdlfjajaja
Są gorsze nieszczęścia proszę panów i (może) pań. Ja jestem sporo po 30-tce i nigdy nie byłam w związku z facetem. Zdarza się.

Gość ble**ble
nie wiem co powiedziec,bo ja nie lubie i nigdy nie bylam sama...

Gość fdlfjajaja
Myślę, że rodzierałam szaty bardziej w wieku tych panów wyżej. Po 30-tce zaczęłam się przyzwyczajać. A teraz to ja już chyba nie nawet nie chcę.

Gość ble**ble
a ja wygrałem życie skoro masz takie mniemanie o sobie to niedziw sie nie wcale nie zachecasz plci zenskiej,halo!!!

Gość ppp.wwwpk
jak można o sobie mówić dobre rzeczy kiedy obiektywnie patrząc jest się do niczego

Gość fdlfjajaja
Ja mam o sobie bardzo dobre mniemanie. Jestem komunikatywna i otwarta, łatwo nawiązuje kontakty, ludzie mnie lubią; a jak dałam swoje zdjęcie na portalu randkowym, dostałam dziesiątki ofert. Tyle że jak zwykle nic z tego nie wyszło. Zresztą teraz już za bardzo przyzwyczaiłam się do samotności i niezależności.

Gość fdlfjajaja
Więc mniemanie o sobie nie ma tu za wiele do rzeczy tak znowu.

Gość racjonalista1111 24 lata
ja mam podobnie, mam dosyc walenia konia, chcialbym wreszcie zakisic ogora. Ta samotnosc zaczyna mnie irytowac, kiedys myslalem, ze dam sobie rade sam, ale kuzwa mylilem sie, i niech mikt mi nie mowi, ze bez kobiet mozna zyc, ja z zadna nie bylem a jednak to wiem. Wlasciwie to nie mam dla kogo zyc:(

------>a ja wygrałem życie ,a ty mi sie juz podobasz. Gadasz glupoty:(

to mniemanie jest wynikiem jakości mojej osoby :( 🖐️ adekwatna samoocena 🖐️ żadna się mną nie zainteresuje i tyle. A nawet jeżeli, to znaczy że ma fatalny gust :( i na pewno szybko jej przejdzie. po prostu nie jestem interesujący i tyle 🖐️