Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamamammamamaa

jak ubieracie swoje dzieci na spacer ?gdy 20 stopni i swieci slonce

Polecane posty

Gość mamamamammamamaa

??????????

Gość ...a ja
ja swojego 2,5 mies. synka ubieram w pajacyka, na to lekka bluza/kureczka no i czapka. W wózku przykrywam gotylko do pasa.

Gość ...a ja
miało być kurteczka :-)

u nas jeszcze 20 stopni nie było, ale było ciepło. Mały miał na sobie rajstopki bawełniane cienkie na to cieniutkie spodnie z płócienka, buciki, body z długim i na to bluza dresowa z kapturem lub bluzeczka z długim rękawem. Na głowie czapka bawełniana, niestety wszystkie z daszkiem odkrywają uszy a jeszcze czasem ostro wiatr zawieje. A, i kocykiem przykrywam tylko jak zaśnie.

Gość mamamamammamamaa
a pod pajacykiem cos? moj ma 5 miesiecy i mam problem bo nie wiem czy nie za cieplo ubieram zakladam body, pajacyk i dres taki zamszowy lub polarkowy no i czapeczka,

Moj trzymiesieczny synek byl ubrany dzis tak:body na naramkach,bawełniana bluzeczka,na to rozpiety bawelniany sweterek,skarpetki i spodenki do pasa ,zadnej czapki,poniewaz lezy w gondoli i nie wyobrazam sobie,by go przegrzewac nawet najciensza czapeczka.Gdy zasnał przykryłam go cieniutkim kocykiem,tez tylko \"do pasa\";) Poza tym budka opuszczona,ale parasolka i kremik mustel z faktorem 50.To wszystko:)Dobrej nocy! Jutro bedzie całkiem inny stroj,bo u nas,w Poznaniu ,zaczelo lac:(