Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto mi pomożę

przetłumaczenie piosenki

Polecane posty

Gość kto mi pomożę

Czy ktos mógłby przetłumaczyć mi słowa tej piosenki????????? Bardzo prosze to dla mnie ważne z góry dziękuję.... Piosenki: Aretha Franklin Tekst: Don't play that song Don't play that song for me It brings back memories of days that I once knew The days that I spent with you oh no, don't let it play It fills my heart with pain Please stop it right away I remember just-a what it said It said: "Darling, I love you" You know that you lied "Darling, I love you" You know that you lied "darling, I love you" You know that you lied, you lied, You lied, lied, lied, lied Remember on our first date You kissed me and you walked away You were only seventeen I never thought you'd act so mean But baby you told me you loved me You told me you cared you said, "I'll go with you darling almost anywhere But darling, you know that you lied, lied, lied, lied, lied

Gość kto mi pomożę

Tam jest ciągle to samo:) Że ktoś kogos okłamał: Nie graj dla mnie tej piosenki Przywodzi wspomnienia dni, które kiedyś znałam Dni, które spędzałam a tobą o nie, nie pozwól jej brzmieć Wypełnia moje serce bólem Proszę, zatrzymaj ją Pamiętam dokładnie co mówiła ( w sensie ta piosenka...) Mówiła: \"Moja droga, kocham cię\" Wiesz, ze skłamałeś \"Moja droga kocham cię\" Wiesz, ze skłamałeś, skłamałeś itd. Pamiętasz, jak na naszej pierwszej randce Pocałowałes mnie i odszedłeś Miałes tylko 17 lat Nie przypuszczałam, ze zachowasz się tak podle Ale kochanie powiedziałeś mi, że mnie kochasz Powiedziałeś, ze ci zależy Powiedziałeś: Pójdę z tobą, kochanie, prawie wszędzie\" Ale, mój drogi, wiesz, ze skłamałeś, skłamałeś, skłamałeś itd. Wolne tłumaczenie. Piosenka dość nieskomplikowana... 🖐️