Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diane 35

diane 35 czy one naprawde sa takie zle??

Polecane posty

Gość diane 35

jestem wlasnie po 1 opakowaniu diany zmienilam z microgynonu ze wzgledu na cere czuje sie dobrze i cera jest ok a wszyscy tak narzekaja na te tabletki az boje sie tego brac ;/

Hej. Ja zaczynam brać Diane już na dniach :) I tez naczytałam się wiele złego o niej... :( Ale znalazło się też kilka dziewczyn, które ją sobie chwalą: mniejsze problemy z cerą itp. A jak Ty ją tolerujesz? Jak skutki uboczne? A szczególnie mi o tycie chodzi;) A jeśli nie będą Tobie pasować to zawsze można zmienić. Ja jestem dobrej myśli!!!

Gość oihioh
ja brałam Diane35 kiedyś przez parę miesięcy jako lek, i potem przez dwa lata jako środek antykoncepcyjny nie mam na co narzekać, normalnie się czułam teraz nie biorę od prawie czterech miesięcy, czuję się tak samo, okres mam normalny

Gość do diane 35
skuteczne - były, tu nie mam zastrzeżeń, ale odstawiłam, bo moja waga się nie zmieniła ale za to obwody - bardzo, w górę oczywiście, masakra. libido - zujemne wręcz, i zero satysfakcji z seksu wogóle czułam się jak w ciąży - zamulona, ospała, jakaś przytępiona. probowałam z Jasmine - to samo ;(

Gość diane 35
ja sie czuje bardzo dobrze jestem po 1 opakowaniu nie mam skutkow ubocznych a co do przytycia to odkad biore ogolnie tabsy to jestem na diecie bo sie bardzo roztylam po micro a teraz jest w normie juz wszystko ;]

Gość kinga22
znajdziesz wiele złych i troche mniej dobrych opini o nich ale wszystko trzeba na sobie wypróbowac pozatym ja zazywałm je 10 miech słuzyły mi potem z nich zrezygnowałm bo zaczeły mi sie po pół roku straszne migreny spowodowane tymi tabosami obecnie zazywam yasmin i jak narazie jest oki to pa

Gość lalalalala
te tableteczki hmm były powiem szczerze dla mnie srednie, poniewaz sa one miedzy innymi na poprawe cery, a mnie obsypało jak nie wiem cło :) masakryczna masakra :D ale jesli chodzi o diane to były lepsze od micrigynonu 21 po ktorych czulam sie koszmarnie :) a po cilescie zmalał mi biuscik do nienormalych wrecz rozmiarow ajajajaj szok ameryka z tymi tabletkami :P buzia:*

Gość torbielka
mnie na początku nie szkodziły te tabletki.Pare lat temu brałąm je na cerę i ei przytyłam a i dobrze się czułam. brałąm je kolejny raz od września 2006. no i zaczęły sie problemy u mnie najprawdopodobniej spowdowały u mnie to ze toprbiel mi urosł bardzo duży do wycięcia. Ale znam kobietki któe to biorą parę lat i czują sie bardzo dobrze to nie jest reguła..Nei słuchaj dobrych rad bo każda tu pisząca da Ci bardzo wiel rad po których zgupiejesz i nei bedziesz wiedziała co robić ja tak miaąłm dlatego najlepiej przekonasz sie jak posłuchasz siebie albo jeszcze lepiej posłuchaj lekarza a jeżeli nie jestes pewna to idź do innego lekarza na konsultację i bedziesz miała pewność:) pozdrawiam