jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Kwiecień 18, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hulajnogą Napisano Kwiecień 18, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niekiedy w zębach Napisano Kwiecień 18, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skuterem Napisano Kwiecień 18, 2007 :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie ma to jak inteligentne Napisano Kwiecień 18, 2007 na deskorolce!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mystral Napisano Kwiecień 18, 2007 Objuczonym wielbłądem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helga_ 0 Napisano Kwiecień 18, 2007 Ale wy niepoważni jesteście, szkoda gadać:o Przecież każdy głupi wie że oni gołębie pocztowe mają:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Halina z kotłowni Napisano Kwiecień 18, 2007 nie prawda!!! oni odpalają wrotki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czipsuś 0 Napisano Kwiecień 18, 2007 Biorąc pod uwagę tempo realizacji to chyba wołami jeżdżą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wyrzucmy krety ze stadionow Napisano Kwiecień 18, 2007 skacza na 1 nodze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Kwiecień 18, 2007 ej, to nie jest śmieszne!:) Bo ja tutaj czekam czekam i nic. Więc się zaczęłam zastanawiać, ze może deszcze leje, a tam jakiś listonosz biedny jedzie na takiem za małym rowerku, ukradzionym sprzed przedszkola:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach