Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilian gish

w ktorym dniu dostajecie okres przy braniu pigulek?

Polecane posty

Gość lilian gish

Ja po odstawieniu mniej wiecej w czwartym i dzisiaj nie mam, boje sie, czy jest na to jakas regula? pomozcie

Gość lilian gish
chodzi mi oczywiscie o czwarty dzien w tej siedmiodniowej przerwie

Gość ja zawsze w 3 dniu
ale tym razem w 4tym i nie wiem czemu. Nie martw się na zapas. Poczekaj :) A jak siębardzo boisz to może test jednak?

ja przez pierwsze 6 miesięcy w czwartym dniu, potem mi się na 5 przesunęło i tak miałam jakiś rok a potem mi się przesunęło na 6 dzien i tak miałam już do końca brania ;)

Gość
ostatnią pigułkę biorę w środę, okres dostaję w niedzielę, czasem w sobotę po południu, czasem w nocy z niedzieli na poniedziałek jak np jestem zestresowana albo chora. Jeden dzień w przód, czy w tył, to nie powinnaś się stresować :)

Gość lilian gish
ja sie bje bo pigulke bralam nie o tych samych godzinach a w poprzednim miesiacu w ogole przesunelam (ech, glupota ludzka) i musialam jeszcze zazyc postinor. Ale okres miesiac temu dostalam normalnie. Poczekam do jutra, zawsze dostawalam wieczorem, wiec jesli jutro nic to zrobie test

Gość Exactly
Jak się bierze- się nie dostaje, jak się odstawia..wtedy tak po 4 dniach

Gość
a jakie miałaś różnice godzinowe w braniu tabletki? bo u mnie to było około 3 godz. w przód albo w tył i nic się nie działo :)

ja ostatnią biorę w piątek, okres dostaję w poniedziałek późnym wieczorem

Gość lilian gish
mialam duze roznice, raczej bralam wieczorem ok 22 ale czasem zdarzyl mi sie brac nad ranem:/

Gość ble*ble
W CZWARTYM,CHOC ZDAZA SIE W TRZECIM ROWNIEZ

jak bierzesz tabletki anty a do tego jeszcze nafaszerowałaś się POSTINOREM to ja się nie dziwie, ze nie masz okresu :O :O :O :O :O :O :O :O :O

Gość lilian gish
postinor byl miesiac temu, po nim nie bylo w ogole zadnych skutkow ubocznych, musialam zazyc, teraz normalnie przez miesia tabletki, ale chyba jest ok bo przed chwila zauwazylam lekkie slady krwi i boli brzuch:D chyba bedzie dobrze a teraz o juz sie bede pilnowac jak w zegarku!!!!!!

nie wiem czy wiesz ale jedna tabletka postinoru zawiera mniej więcej tyle hormonów co 5 tabletek anty zażytych jednocześnie a zakładam, że postinoru zażyłaś sztuk 2 wiec sama sobie pomyśl jaką ilość hormonu dostarczyłaś swojemu organizmowi w tak krótkim czasie :O