Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wscieklaizla

JESTEM WSCIEKLA I PLAKAC MI SIE CHCE

Polecane posty

Gość wscieklaizla

mieszkam z moim chlopakiem od tygodnia jestem chora na rwe kulszowa ledwo chodze zawsze to ja wszystko robilam w domu sprzatalam a teraz jak jestem chora to moj facet nic nie sprzata dzisiaj wstalam i zaczelam sprzatac bo ja nie lubie syfu a on do mnie rzucil zdaniem''skoro sprzatasz to znaczy ze juz zdrowa jestes'':(no kurwa mac

Gość Anetka1234
a co to jest za choroba ?????????

no nie dziwie ci się też bym była wściekła. A ile czasu juz jesteście razem ? Nie pozwól aby zrobił z ciebie tylko pomocy domowej on tez musi mieć obowiązki!!!

Gość wscieklaizla
jestem na zastrzykach to jest zapalenie cholernie boli nie da sie chodzic juz tydzien cierpie wczoraj dopiero pojechalam do lekarza i z miejsca zastrzyki niesamowity bol odczuwasz od nerki do uda

Gość gratulujemy wyboru.......
......................wspanialego chlopaka ;)

Gość wscieklaizla
jestesmy 4lata ze soba i to ja zawsze zajmowalam sie mieszkaniem bo ja lubie dbac o dom owszem on pracuje ale moglby mi troche pomoc teraz

Gość ruda mania
Bardzo Ci współczuję bo wiem co to znaczy:-/ Jego zachowanie to brak szacunku dla Ciebie, brak serca, dobrego wychowania i zwyczajne chamstwo! Po drugie, lepiej podzielcie sprawiedliwie obowiązki na codzień, to że jemu jest dobrze w Twoim porządku, jak widzisz nie swiadczy o niczym, to nadal brudas i leń mieszkający w TWOIM porządku. Poinformuj go /jesli nic się nei zmieni że kiedy on będzie chory nie zamierzasz go w niczym wyręczać - i dotrzymaj słowa. Głu[ie te moje rady. Chciałabym napisać "rzuc go póki jeszcze możesz" ale pewnie Ty go kochasz.:) p.s. - rzuć go, póki jeszcze możesz!:-P Tylko spróbuj wyobrazić sobie wasze małżeństwo... A tak ogólnie to twarde łóżko, ugięte kolana podczas leżenia na plecach, schylanie się tylko na ugiętych nogach i absolutny zakaz dźwigania czegokolwiek! Zakupy rozłożone na 2 ręce. Gorące kąpiele i idź po skierowanie na rehabilitację (najlepiej od razu na zabiegi-najszybciej uzyskasz je kiedy jeszcze Cię boli!)) i konsultację neurologiczną. Pozdrawiam, trzymaj się i radzę polezeć w syfie. Moze jak zabraknie talerzy to się ruszy. To chyba jedyna skuteczna metoda. Myj tylko sobie do posiłku a następnie zostawiaj brudne, niech też sobie "odzyska" gary. I tak ze wszystkim, zobaczysz dośc szybko się wyedukuje.

Gość Anetka1234
naprawde współczuje ale uważam że powinnaś szczerze poroamawiac z chłopakiem skoro nie chce Ci pomagac nawet gdy jesteś chora to poprostu powiedz mu że tego własnie oczekujesz zeby choć troche sie o Ciebie zatroszczył. Jeśli chcecie być razem to musicie rozmawiać jak najwiecej o swoich potrzebach i problemach. zyczę powrotu do zdrowia i nie smuć sie juz :)

Gość jakbym slyszala mojego meza
na pocieche, niektore chlopy sa kompletnie bez wyobrazni. Moj poza tym nie jest zly, ale zupelnie nie wierzy,ze ja moge zachorowac. Wtedy tzw szklanki wody.Ale ze oprocz tego ma same zalety jestem z nim od lat i chyba dlatego nie choruję, bo nie mam szans, bywa i tak.

Gość statystyczna polka
Jak możesz obarczac biednego chłopaka takim upokarzajacym i niesprawiedliwym zadaniem jak sprzątanie?! Panowie są stwoerzeni do wyższych celów. Pewnei akurat rozważa mozliwosci wygrania kolejnego meczu przez ulubioną drużynę a ty mu o sprzątaniu! Beee . Zabieraj się do sprzątania. zacisnij zęby i dalej. Buahahahahaha P.S. R Z U Ć T E G O P A L A N T A K O B I E T O !!!!!!!!!!!!!!!!