Wredalka 0 Napisano Kwiecień 19, 2007 Mam do Was bardzo ważne pytanie. Otóż, mam niedoczynność tarczycy. Biorę naprzemiennie dawke 100 i 75 euthyroxu. Odkąd pamietam mam problem ze swoją sexualnością. Brak ochoty na sex a nawet jeśli już mam ochotę to nie mam żadnej przyjemności z kontaktów sexualnych. Poprostu nie mam orgazmów, nic nie mnie podnieca. Czuję się jak zimna, twarda skała a tez chciałabym w końcu cieszyc sie tą przyjemnością jaka cieszą się inni ludzie. Wyniki TSH mam w normie. Koło 2,5. Myślałam o tym zeby zacząć brać VAMEE. Duzo czytałam o tym preparacie. Jednym kobietom pomaga na inne w ogóle nie działa, ale może warto spróbować. Z tym ze jest pewien problem. Jednym z przeciwskazań stosowania vameii jest NIEDOCZYNNOŚĆ TARCZYCY! i Tu moja nadzieja została pogrzebana:( starciłam wszelka nadzieję. Czy któraś z Was ma taki sam problem? Nie pytałam endokrynologa czy mogła bym zacząć stosować Vamee bo jak byłam ostatnio u swojego lekarza to chyba nie był w zbyt dobrym humorze i nie za miło mi się z nim rozmawiało ale keidyś pwoiedział mi coś takiego \"jesli wyniki sa w normie poprzez branie leków to wszystko powinno byc w porządku i tarczyca funkcjonuje jakby była zdrowa\" Myslicie ze mogła bym spróbować brac ta Vamee bez konsultacji z lekarzem? Zrobić badania i zobaczyć czy wyniki są ok? Jesli któraś z Was bierze Vamee i ma niedoczynnośc tarczycy to proszę napiszcie jak ta sytuacja u Was wygląda. Z góry wielkie dzięki, Pozdrawiam Was serdecznie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nic ... Napisano Kwiecień 19, 2007 skąd wiesz ze masz niedoczynnośc jak masz thc w normie?jakie miałaś objawy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wredalka 0 Napisano Kwiecień 19, 2007 Mam niedoczynność bo lecze sie na nią od kilku lat. a wyniki mam w normie bo biore na to leki czyli Euthyrox. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nic ... Napisano Kwiecień 19, 2007 sorry że tak pytam ale dzisiaj odebrałam wyniki badań i mam 1,6 ths i zastanawiałam się czy możliwe by mieć chora tarczyce i taki wynik:) z tym że ja nie biorę żadnych leków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wredalka 0 Napisano Kwiecień 19, 2007 wynik masz w normie więc masz zdrową tyarczycę. Idź do lekarza i pokaż mu ten wynik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach