Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabbib

Cz któraś z Was zna sposób na mdłości??

Polecane posty

Gość Gabbib

Jestem w szóstym tygodniu ciąży. Wiedziałam, że mogę mieć mdłości, ale to co ja przeżywam to jest masakra. Prawie cały dzień chodzę do toalety. Najchętniej przeleżałabym cały dzień w łóżku i nic nie robiła tak się źle czuję. Czy radziłyście sobie jakoś z tym problemem, czy po prostu trzeba to przeczekać??

Gość żywa kultura bakterii
imbir ma działanie znoszące mdłości, działa podobnie jak ten lek aviomarin, ale nie wiem czy kobiecie w ciąży można ? ja zawsze jak mam taki problem ( mam mdłości przy migrenach ) dosypuję sobie mielonego imbiru do herbaty, na mnie działa :)

Gość żywa kultura bakterii
o znalazłam Ci do poczytania tu piszą, że imbir znosi nawet mdłości po chemioterapii, nie wiedziałam o tym :) czyli jest naprawdę silny w działaniu http://www.akupresura.akcjasos.pl/imbir.html

Gość Gabbib
dzieki za rade ale w sumie nie napisali czy można w ciąży to pić . Ale poczytam o tym wiecej w internecie.

Gość Gabbib
dzieki za ten link chyba sie skusze na to :) trzeba się jakoś ratowac.

echh kiedy bylam w ciazy wymiotowalam od rana do wieczora i od wieczora do rana ,nawet noca sie zdarzalo . Trwalo to jakis miesiac,nowy Rok nawet spedzilam razem z toaleta. Bywalo tez tak ,ze idac do sklepu misialam po drodze zwrocic,ale kto by sie tam przejmowal... Teraz staram sie o drugiego bobaska ,mama nadzije ,ze nie bede miec takich perypetji jak w poprzedniej ciazy.