Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ferka

KATAR U 10 MIESIĘCZNIAKA-JAK ULŻYĆ DZIECKU???

Polecane posty

OD TYGODNIA MĘCZY SIE z katarem-kleistym i gęstym. Na widok Fridy i gruszki reaguje placzem. Wkraplam wode morska, ale są male efekty. Poradzcie, bo nie mam juz sily.

Gość figlarna
jeśli ma juz zielony to ma już bakteryjny katar więc pora iść do lekarza , mi przepisał jak corka była chora mucofluid

nie jest zielony, a maly jest pod obserwacja lekarza juz od tygodnia i bierze antybiotyki

Gość na katar bierze antybiotyk
???? ludzie! a Ty nie faszeruj go tym szajem, smaruj pod noskiem mascia majerankowa

antybiotyk jest na zapalenie oskrzeli, no co ty!! katar jest dodatkowa atrakcja

Mucofluid jest dobry i euphorbium . Nasivinu nie podawaj bo jest bardzo wysuszający.

z nasivinu zrezygnowalam, bo nie dawal efektow. Czy te krople są na receptę?

jest takie urządzenie aspirator. działa podobnie do gruszki, z tym ze o wiele bardziej skutecznie. dzieci tego nie znoszą ale warto, bo ładnie oczyszcza nosek i jakis czas jest spokoj.

Gość OLBAS OIL
TAKI OLEJEK-krople albo krople do nosa jakiekolwiek łagodne

Ferka_ mam dla Ciebie \" smierdzącą\" ;) ale skuteczną radę .... wez czosnek - ;) posiekaj go na kawałki - i włóz np w pieluche tetrowa albo inna tkaninę i przywiez przy łóżeczku albo połóż za poduszką .... nie dość ,że leczy to jeszcze ułatwia oddychanie ! powodzenia i zdrówka 🖐️ dla malenstwa

Gość acha co
ty chrzanisz?:O

U nas dobre efekty przynosił olejek olbas. Doskonale odtykał nos. Kropiłam mu ze 2-3 krople na pluszaka koło poduszeczki w czasie kiedy spał. Zresztą do tej pory , a ma już 5 lat dalej to stosujemy. Dobrze odtyka nos a przy okazji katar trwa krócej. Pozdrawiam.

W moim przypadku rewelacyjne efekty dał właśnie czosnek.........rozcięłam śliniaki od tyłu i wsadziłam tam posiekany czosnek - zmieniałam \"wkład\" co 4, 5 h. Dodatkowo 2 razy dziennie (rano i wieczorem przed snem) stosowałam krople Otrivin. Tak kuracja skutecznie pomogła:) Bliźniaki mają 5 m-cy

Gość Lilka1236
niestety musisz odciągać gile:( moja Ala na sam widok Fridy też dostaje białej goraczki, ale cóż inaczej smarki zejdą na płusa, oskrzela, wieć jak jestem sama to zawijam ja w ręcznik, a jak mąż to na 4 ręce, straszna robota...