Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po co wam to

Po co kobiety oszukują facetów ?

Polecane posty

Gość po co wam to

Weźmy staniki push up i wkładki...przecież i tak wyjdzie, że nie macie biustu...czy faceci chodzą z skarpetkami w spodniach albo wkładkami na biceps ?

Gość ..spoko
kazda madrzeje z wiekiem :D Nie kazda?

Gość Żalistika
mały biuscik widac:) a głupoty i wyrachowania nie;) jak to one robia, ze to ukrywają:P

Gość a po co tobie takie
głupie pytania?:D

Gość To wcale nie jest
glupie pytanie. Ja tez jestem ciekawy? Wiec po co nosza push-up'y? Przeciez wczesniej czy pozniej i tak okaze sie, ze nie maja duzego biustu. A poza tym push-up wcale nie powieksza go nie wiadomo jak bardzo, zatem czy jest sens?

Gość po co wam to
Bo wczoraj rozmawiałem z kumplem, który chodzi z naszą koleżanką , wczoraj mieli troche bliższe relacje i mi mówi, że ona nie ma piersi !!! ja mówie że coś tam ma przecież a on , że to są takie masakryczne push upy....

Jak to po co?? Kobiety lubia zwracac uwage mezczyzn! Jesli idzisz ulica i widzisz te \"pieknosci\" to nie zastanawiasz sie czy ma pushupa, czy ma \"tapete\" kilogramowa na twarzy i czy czasami nie ma majtek, ktore sciagaja brzuch :P Zwraca Twoja uwage i automatycznie dowartosciowuje siebie!! Niestety faceci sa glupi! I sie daja na to nabrac! A majac swoje naturalne kobietki nie potrafia ich do konca docenic!!

Gość L-o-l-a
Ja tam nie wiem mam duzy i chetnie oddam polowe, bo nie moge kupic porzadnego stroju kapielowego...

Gość a po co tobie takie
kobiety nawet z dużym biustem lubią tego rodzaju staniki, bo one ładnie kształtują biust:P

Gość ..spoko
Ja tam wole bez niz z wypchanym cycem do gory :D

Gość po co wam to
ee zazwyczja te piekności są właśnie najbardziej uczciwe :) są tak ubrane, że wszystko widać więc nie zobaczysz tam gaci sciagajacych brzuch tylko fikusne stringi :) BTW Sa takie gacie ?

Te \"pieknosci\" to nie pieknosci! Ja tak uwazam, o wiele ladniejsza dla mnie jest dziewczyna tudziez kobieta, ktora jest w miare normalnie ubrana i zwraca uwage swoja uroda, naturalnym pieknem! A nie wystajacymi stringami! A faceci juz napaleni :O

Gość djajja
Głupiś. A po co się malują, fabują włosy, tuszują rzęsy, ładnie ubierają? Konwencja, moda, chęć podobania się. To też nazwiesz oszustwem. Nierozgarnięty jakiś jesteś facecik.

Gość zimny Roman
Push up to zwykle oszustwo, bo po co facetowi kobieta co nawet dzieci nie wykarmi ??

Gość nastoolatek
kiedys (jak bylem glupim nastolatkiem) to zerwalem z dziewczyna bo chodzila w push upuch staniku, jak zobaczylem jej cycki, a wlasciwie ich brak, jak zdjela bluzke to pare dni pozniej ja olalem. tak wiec dobrze wam radze nie sciemniajcie faceta jakich to nei macie super cyckow, lepiej od razu kawa na lawe i nosic normalny stanik niz pozniej zalowac rozstania

Gość wrzesień
HA ha ha ha ha ha ależ idiota poruszył ten temat!!!!! brak słów!! dosłownie aż sie zwijam ze śmiechu po co kobiety zakładają push upy ?? cholera to tak jak pytać o sens istnienia. po to baranie żebyś sie gapił ażci oczy wyjdą. bo wy faceci jesteście tak głupi że aż przykro i aż sie wierzyć nie chce czasami że można pokonywać takie rekordy głupoty.