Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kachhhhhnaaaaaa

praca w MM Network telepraca też...albo jak tam sobie chcecie

Polecane posty

Gość Kachhhhhnaaaaaa

wkleił Radekkkkkk Zapraszam wszystkich chętnych. WLR (abonament na łączach TP), którego dystrybucją zajmuje się M&M Network Organization. Co to jest WLR? - Jeden rachunek, ten sam nr telefony, niższy abonament, brak ograniczeń (można zawierać umowy na abonament socjalny). Kto może zostać Twoim klientem? - KAŻDY kto ma telefon w TP. (ilu masz takich znajomych?, jak dużą masz rodzinę?) Każdy będzie zachwalał swoje więc niech mówią fakty: M&M Network Organization wykupienie licencji: 299 zł zarobek w te święta: (na rodzinie) 600 zł - i już mam kolejne zamówienia od znajomych mojej rodziny mina przyjaciółek na widok nowej bluzki i butów: bezcenne Kto pierwszy ten lepszy jak to mówią. Wole zarabiać od razu, bo płacą za zawartą umowę. Nie muszę kupować żadnych pierdół, bo usługa jest za darmochę. Nawet moja babcia się zdziwiła jak powiedziałam, że obniżenie jej abonamentu nic nie kosztuje. Pozdrawiam i zapraszam. Uradowana Rezydentka Kasia www.mmnetworkorganization.com Jak ktoś chce zarobić na rodzince - zapraszam na mejla. Uważasz, że to SPAM? To nie czytaj. Myslisz, że potrzeba ci kasy? To zapraszam na mejla.

Gość MituKasaEsSukasa
hehe. dobre.

Gość smokyyy
DZNX ZA INFO

Gość gooooooooooogle
wreszcie wbije sie w coś co dopiero wchodzi /radocha/

Gość menago123
wilkomen!