Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiota

Kto kocha juz jakis długi czas kogos3 lata i nadal ma motylki w brzuchu?

Polecane posty

Gość wiota

jego słowo, dotyk wszystko doprowadza nas do takiego stanu uniesienia , ma ktos tak jescze po kilku latach związku czy to tylko na poczatku? ja np tak mam :P

Gość
A ja juz nie jestem, ale kocham go z calej sily, dawal mi sile a teraz musze radzic sobie sama. Bartosz - przepraszam!! On jest takim facetem, ktory, kiedy czuje sie skrzywdzony nie pozwala sie do siebie ponownie zblizyc, nie mam juz szans, nie mam juz Ciebie. kocham go z calej sily, nie widzialam go od 2 - 3 miesiecy. Zranilam go, oklamywalam, ale chce wszystko zmienic

Nasz staż: 3,5 roku :) Motylki? Bywają czasami, ale za to to wyjątkowe chwile... Ważniejsza staje się już bliskość, poczucie bezpieczeństwa...

Gość
Ja uwielbialam patrzec na niego, byc przy nim, siedziec obok niego, na nim, czulam, ze cos mam, myslalam, ze nam sie uda, nie chcialam tego wszystkiego, teraz nie odbiera telefonow. dzownilam do niego caly dzien, bez przerwy - bylo to w niedziele 2 tyg temu Nie daje po sobie poznac, jak mi przykro, ide w zaparte, udaje, ze mnie to nie obchodzi.Ja mam 19, on 24