Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koleżanka koleżanki

Obalamy stereotyp Polaka - nieroba, pijaka itd.

Polecane posty

Gość aneczka..
Polacy chociazby nawet nie mieli tych wad to i tak nic im nie pomoze bo sa jednymi z najmniej przystojnych mezczyzn w Europie , sa w wiekszosci po prostu brzydcy , nie to co Hiszpani , Wlosi czy Szwedzi ....

Gość koc
Ja myśle ,że polacy już po woli zaczeli dbać o siebie i wiedza po co jest perfum czy krem na noc . Mój brat chodzi do kosmetyczki i dba o siebie jest pedantem i chyba typowym polakiem .

Gość aneczka..
Co z tego ze dbaja o siebie jak i tak byli , sa i beda brzydcy , im juz nic nie pomoze , trzeba szukac mezczyzn za granica i tyle .

Gość wehehe
:D :P :D :P

Gość gwiazda Dawida
Co wy piep....cie, mam najprzystojniejszego faceta pod słoncem, jest wysoki, pięknie zbudowany, ma śliczną buźkę, piękne włosy, jest zadbany, pachnący, dobrze ubrany, jest boskim kochankiem i jest polakiem. Cudze chwalicie swojego nie znacie, ja nie zamieniła bym go na żadnego włocha, hiszpana czy innego obcokrajowca.

Gość haHAHAAHA
gwiazda Dawida >> pewnie jestes facetem , powinniscie sie z tym pogodzic ze jestescie brzydcy i dlatego wiekszosc Polek wybiera cudzoziemcow , w Anglii wola wszystkich od Polakow , ladniejsi od was sa arabowie , murzyni , wszyscy

Gość rasowa polka
nierobka i pijaczka 🖐️