Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ballbina

Pościel dla noworodka? Czy wszystkie są takie sztywne?

Polecane posty

Noworodek raczej nie używa pościeli tylko rożka:) Każda pościel na początku jest sztywna... do pierwszego prania. Najbardziej przyjemna jest chyba z flanelki, ale na lato nie polecam.

Gość 11111111111111111
upierz w wypłucz w płynie dla dzieci

Gość A--
Dla noworodka wogole nie daje sie poscieli. moja malutka od pocztaku przykrywana jest kocykiem. Posciel nadaje sie dla rocznego dziecka :) Takze ten zakup mozesz odlozyc na pozniej :) pozdrawiam

Gość Jak to -czemu
nie uzywa poscieli tylko rozka?Nie wyobrazam sobie tak klasc do lozeczka,zwiniete non-stop nozki.Bez przesady.Faktycznie,posciel moze byc sztywna na poczatku.Ja kupowalam przescieradelka frotte ,po praniu i wyplukaniu w plynie sa mieciutkie,mozesz przykrywac sama poszewka a na to kolderke.U mnie byla akurat zima,wiec normalnie dziecko spalo pod koldra,ale latem oczywiscie jakies lzejsze nakrycie,np same przescieradelko.

Moj synek przez pierwsze dwa miesiace spal w rozku Lepiej mi w nim zasypial i mysle ze czul sie bezpieczniej:-) Pozniej kupilam leciutka polarowa kolderke Oczywiscie przed porodem kupilam tez koldre do lozeczka ale do tej pory jej nie uzywam bo jest za ciezka Teraz robi sie cieplej wiec maly spi pod kocykiem:-) (ma5 miesiecy)

a moja corka lezala sobie pod poduszka:-) taka plaska,mieciutka. pomysl podlapalam w szpitalu,bo tak mieli takie wlasnie kolderki dla noworodkow,zupelnie jak poduszki dla doroslych:-) i flanelowe poszewki w kwiatuszki:-) potem w domu corka zwykle sypiala pod kocykiem,tylko czasami otulalam ja ta kolderka.

Gość IGA KAMIŃSKA
AMW Nawrot ma w swojej ofercie świetne produkty dla niemowląt- do spania, karmienia, rehabilitacji czy też ćwiczeń. Polecam gorąco :D