jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 :( Mogę ją zamienić na inną, skoro już ją odpakowałam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 Aha, no i dodam, ze ją kupiłam w Saturnie. Nie wiem, jakie tam mają zasady... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elektroniczny kod 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 Mozesz.Musisz miec tylko dowod zakupu-paragon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeszcze jakies propozycje Napisano Kwiecień 22, 2007 mmmmmmmm mocno dmucha :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 Ale na pewno?? I proszę, niech mi ktoś pomoże:) Czy jak susarka ma mniejszą moc, np. 1800W, to wtedy będzie mniej dmuchać?? Bo ta teraz ma 2000W i robi mi niezły rozpizdziec na głowie, a j a chcę, żeby tylko lekko wydobywało się z niej ciepłe powietrze:) I ile dni mam na dokonanie zwrotu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 Tak, mocno dmucha;) Bo ja musze mieć taką, co tylko ledwo-ledwo;) I ma wieleeeeeelki dyfuzor;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeszcze jakies propozycje Napisano Kwiecień 22, 2007 nic nie w3iem ale podniosę chociaż bo mi się tytuł podoba :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eeeeeeeeeeee Napisano Kwiecień 22, 2007 deska - zabiłaś mnie :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elektroniczny kod 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 Do 7 dni mozna zwrocic o ile sie orientuje.Zapakuj i oddaj wraz z paragonem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 No bo Wam tylko jedno w głowie:P A ja się pytam poważnie. Bo wywaliłam trochę kasy w błoto i moja studencka kieszeń na tym ucierpi:( Albo będę chodzić z kołtunem na głowie... No to wiecie, jaka suszarka dmucha ledwo-ledwo?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bongo Bongo 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 Jak ja bym chciała żeby mi suszarka tak porządnie postawiła :P napuszyła włosy... wieczny placek na głowie... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciemnooka Brunetka 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 napewno mozesz wymienic lub oddac tylko nie wiem do ilu dni nie ma zadnych ich regol sa ogolne pawa polskiego regoly... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 Kupiłam taką: http://www.agd-rtv.net/product_info.php?cPath=21_37&products_id=6601 i chodzi o to, że nawet na wolnym sytrumieniu powietrza strasznie mocno dmucha:( I co jest nie tak? Powinna mieć mniejszą moc, czy od czego to zależy??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asdfghjklaaa 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 Myślę że ze zwrotem nie powinno być problemu. A nie ma ona regulacji nawiewu...czy jak to się zwie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 Bongo Bongo-----> ja mam wystarczająco napuszone:o Ale się kręcą i jak taki mocny dmuch mi rozwieje je to z jednej strony sa trochę bardziej wyprostowane i napuszone a z drugiej bardziej poskręcane:O Super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 No wkleiłam dane techniczne tam u góry. Jest. Ale mi chodzi o to, że suszarka musi mieć duży, takie szeroki, jak najszerszy dyfuzor i na najwolniejszym \"biegu\" naprawdę ledwo dmuchać, tak, zeby się włosy nie ruszały:) Bo mam z nimi pewne problemy potem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bongo Bongo 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 a bo z włosami to nigdy nie wie, oj nie wie się.... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miś koala 0 Napisano Kwiecień 23, 2007 oj, deseczko, aleś mnie ubawiła...hehe :d przepraszam ...moze jej tak nie zbliżaj do głowy, co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Kwiecień 23, 2007 Ja jej do głowy w ogóle nie zbliżam, tylko do włosów... Ale ja chcę taką z wątłym dmuchem MOże ktos się zna, od czego to zależy? Wystarczy, ze kupię taką o mniejszej mocy? I czy na pewno przyjmą w Saturnie tę suszarkę na wymianę?:( Już opakowanie jest pewnie wymięte:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lehoslaw Ciupciak Napisano Kwiecień 23, 2007 jak to za mocno dmucha? spalilo Ci wloski lonowe curciu czy co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lehoslaw Ciupciak Napisano Kwiecień 23, 2007 Bongo Bongo Ty masz plasko na glowie nie z powodu zlej suszarki lecz dlatego ze pozwalasz swojemu facetowi stawiac piwo na Twojej glowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miś koala 0 Napisano Kwiecień 23, 2007 to moze odsuń ją deseczko od tych włosów na 20cm jak suszysz? próbowałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Kwiecień 23, 2007 Ale ja mam kręcone włosy....:O Wiecie po co jest dyfuzor??? Jak ja sobie odsunę ten dyfuzor na 20 cm od włosów, to nie wiem, gdzie go będę trzymać:D Mam długie włosy. Zresztą ja nie musze nic odsuwać, tylko musze mieć suszarkę z mniejszym dmuchem:( Kurcze, no... Jak ją w końcu kupiłam, to wszystko nie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Kwiecień 23, 2007 Kurcze, no:) Nikt nie wie, co musi mieć suszarka, zeby mniej dmuchać a ja tutaj przezywam dramat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miśkoala Napisano Kwiecień 23, 2007 moja ma tylko 1100Watt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Kwiecień 23, 2007 No własnie... Ale ta suszarka jest taka duża, wielkość tzw. salonowa. Więc i moc ma większą... Ale ja nie wiem, czy moc dmuchania zależy od mocy suszarki w Watach wyrażonej:O Bom głupia w tych kwestiach i nie ma mnie kto doedukować:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miśkoala Napisano Kwiecień 23, 2007 no chyba tak, bo od czego ma zalezec jak w Polsce napiecie w gniazdkachjest z reguly 220V Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Kwiecień 23, 2007 No własnie nie wiem. A tam ci doradcy sa super... Jakaś farbowana pindzia mi czytała z karteczek, jakie mają te szuszarki parametry:O Toć ja piśmienna jestem i sobie sama umiem poczytać... I jeszcze wmawiała mi, że firma Remington to jest absolutna nowość na polskim rynku. Tyle, ze w latach 70. moi rodzice kupowali ich sprzęty jeszcze w Pewexie. Ale co tam, nowość to nowość. Dla niej pewnie wszystko to nowość;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamerdyner 0 Napisano Kwiecień 23, 2007 Cześć \'deska\' Do suszarki powinnaś jeszcze kupić autotransformator lub regulator napięcia , jesteś zdolna , więc sobie poradzisz , jutro jak będziesz w Saturnie to kup sobie wiertarkę udarową , która posiada regulowane obroty , po powrocie do domu rozbierz wiertarkę na części i wyrzuć do kosza , zatrzymaj tylko ten regulator obrotów silnika i musisz ten regulator zamontować w nowoczesnej suszarce :) Przyjemnego suszenia dla Ciebie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Kwiecień 23, 2007 Bardzo śmieszne... To już wolę wymienić na jakąś mniej obrotową suszarkę:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach