Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krówkamleczna

zabiegi upiekszające przed slubem- rady, porady

Polecane posty

Czesc! Mam slub za 3 mies. I w zwiazku z tym musze zacząc myslec o przygotowywaniu ciała do tego momentu. Wiadomo, że kosmetyczka na oczyszczanie, ale co jeszcze robicie? A co na rece, ramiona? Co robic, żeby miec piekne ciało? jakies maseczki? a moze skorzystacie tez z kosmetyczki?

Gość noeryuqthip
tez jestem ciekawa

Gość czarna_oliwka
hey dziewczyny, ja za miesiac ide na slub kuzynki;) tez chcialabym ladnie wygladac.... chodze do szkoly kosmetycznej i dzis sie dowidzialam ze na ciało bardzo dobrze dzialaja kapiele w zagotowanym siemieniu lnianym (ktory ma dzialanie nawilzajace i wygladzajace) polecam takze kapiele w szalwi, jesli ktos ma problem z wypryskami na ciele badz z lupeiezem, szalwia dobrze jest takze plukac wlosy warto takze przemywac cere woda z cytryna, woda z kroplami cytryny to tak jak naturalny tonik, ma wlasciwosci zakwaszjace i odswierzajace, nalezy pamietac ze cytryna ma wlasciwosci wybielajace, wiec cytryne mozna zastapic pomarancza, jesli ktos nie chce sie wybielic;) to tak z naturalnych sposobow;)

Gość czarna_oliwka
aha a na blyszczace wlosy ponoc sa swietne ...olejki na oparzenia :)) jeszzce nie probowalam, ale nasza babka z zajec o tym mowila;)

ja od miesiąca uzywam glyco-a, kwasu, który znacznie poprawil wygląd mojej buzi :) uzywaja tego kosmetyczki, do złuszczenia skory. Zauwazylam że mam o wiele mniej zaskornikow, a cera zrobila sie o wiele gładsza, polecam :)

Gość perfumiasta p
a moze ktoras wie, czy w duzych sklepach dają probki perfum, żeby sobie na ten 1 raz zrobic pachnącą - długotrwałą aurę? :)

Gość zainteresowana tematem ***
w sephorze np. jak chcesz to babki muszą ci w taką malutką fioleczkę nalać z testera który stoi na półce.

Gość perfumiasta p
ooo tak? dzieki za info :D