Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ilona18

Co mam robić bo okres mi się spoóźnia.....

Polecane posty

Może ktoś wie czy to narmalne, że okres spóźnia mi sie tydzień a śluz mam raz przejżylty a raz taki baiaławy. A trzy tygodnie temu spółżyłam z chłopakiem i czy moge być w ciąży, a tak po zatym to mi nic nie jest. Proszę o odpowiedż!!!

z zabezpieczeniem czy bez współżyłaś? to chyb a kluczowe w tej sprawie.. :)

A niedoczytałam, spóźnia Ci sie tydzień. ja na Twoim miejscu poprostu zrobiłabym test. Najgorsze co może być w takich przypadkach to niepewność.

oczywiście współżyłam z zabezpieczeniem a mój chłopak wyciągnął przed wytryskiem a gumka napewno nie pękła. A okres powinnam dostać 19 kwietnia

Gość poprostu zrób test

Gość emmanuela
spokojnie możesz jeszcze poczekać,bo było raz tak ,że okres spóżnił mi się o dwa tygodnie.Tak czasem bywa,no ale aby ograniczyć sobie stres,zrób test,nie są aż tak drogie.

Ale ja nigdy nie miałam regularnego cylku kiedyś nawet nie miałam miesiąc i musiałam iść do lekarza a on przepisał mi Luteine 50 i twedy dostałam. Może teraz powinnam znowu wziąś tab.

Ilonko zrob test ciazowy w ten sposob pozbedziesz sie wątpliwości. Ilona masz 18 lat jesli nie chcesz dzieci dlaczego nie pomyślisz o zabespieczeniu . ??

ja zabezpieczam się prezerwatywą a tab. boje się brać bo moge przytyć a tego nie chce!!!

ilona nie tyje sie po tabletkach ,niektore dzieczyny poprostu maja wiekszy apetyt ,trzeba sie pilnowac. Jedyne co sie moze wydarzyc to ,ze piesi ci urosna. Zastanow sie ,po co sie denerwowac i zyc w ciaglym strachu/

Gość KYTI
Biorę tabletki od kilku lat , wcale nie przytylam ,piersi też mi nie powiększyły ,czuję się swietnie.

Gość asienka1986
czesc. Dziewczyny pomózcie mi... kochalam sie z chlopakiem w 5 dniu okresu, okres mialam 6 dni. mam nieregularne miesiaczki.. prezerwatywa do konca stosunku byla cala. tylko przy sciaganiu musiala peknać i jej koniec przykleił sie do moich majtek i odkleił sie dopiero na nastepny dzien. czy moge byc w ciazy? jedni mowia, ze mozna zajsc podczas okresu, inni ze nie. ja juz nie wiem, jestem spanikowana. prosze was..odpowiedzcie mi szybko. dzieki

Gość asienka1986