Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kulek

czy mozna zrobic jasne pasemka na ciemnych wlosach?

Polecane posty

Gość kulek

od dawna mam wlosy takiego ciemnego brazu naprawde dosc ciemne.Kiedys miala robione pasemka czerwone na nich z joanny avangardy do ciemnych wlosow byla naprawde tania i pasemka wyszly naprawde ladne.A dzis kupilam ta sama joanne avangarde do ciemnych wlosow ale kolor blad szczerze powiem ze boje sie co to wyjdzie. Wiec moze ktoras z was juz uzyla tej baddz innej?poradzcie cos zbliza sie lato mam ochote na jakies zmiany koloru.:)

Gość AnUlkA....
chyba moze byc problem zeby zrobic na ciemnych włosach pasemka blond farbą, bo rozjaśniaczem wychodzą ładne. A masz ciemne wlosy farbowane czy swoje??

Gość kulek
niestety ale farbowane.Ta joanna jest naprwde tylko do ciemnych wlosow no niby.Ja w to troche wierze, bo maialam nia robione pasemka czerwone bez zadnego poczatkowego rozjasniania i wyszly naprawde ladne.A jesli chodzi o rozjasniacz to zawsze tak bylo ze na czubku wychodzily biale a na koncach prawie wogole nie chwytaly.Ja nie chce miec bilaych pasemek bo to nie realne ale chociaz jakies slomkowe na ciemnych to ladnie wyglada.Tylko obawiam sie jak to wyjdzie?Czy robilas sobie pasmka na ciemnych wlosach?

Gość AnUlkA....
chciałam, ale sie powstrzymałam. Spytałam doświadczonej fryzjerki o rade, bo całkiem chciałam zejsc do swojego koloru (blond, a obecnie mam ciemny naturalny szatyn z garniera) i ona nie podjęła sie rozjaśniania mi włosów. Ale nie wiem jak to jest z Twoimi włosami, najlepiej bedzie jak pójdziesz do fryzjera (niekoniecznie sie farbowac bo drogo) ale np podciąć włosy i spytać o rade. Mi fryzjerka doradziła ze jak chce wrocic do swojego koloru to zebym nakladała sobie farbe na odrosty i mowila ze najlepiej jakis średni blond,zlapie ciemno a sie splucze. A ciemne koncówki będą teraz blakły od słońca i kolor sie bedzie spłukiwał.... miała racje