Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

**Słoneczko**

Rożnica wieku nie taka duża, ale...

Polecane posty

Poznałam ostatnio bardzo fajnego chłopaka od razu wpadł mi w oko i ja jemu chyba też bo pisał że chcialby się jeszcze ze mną spotkać itp. Wygląda na straszego dlatego nie zapytałam go od razu o wiek i teraz żałuję bo okazało się ze jest 2 lata młodszy i nie wiem czy jest sens ciągnąć tą znajomość czy sobie odpuścić. Byłyście kiedyś w takim związku?? Jak Wam się układało?? Ja mam 20 lat on 18.

Taka różnica to żadna różnica.Po co patrzeć na wiek.Najważniejsze jest to,czy Tobie on odpowiada.

Odpowiada mi i to bardzo tylko boję się ze taki chłopak to pewnie jeszcze wszystkiego w zyciu chce sprobowac i mimo tego ze tak teraz pięknie mowi później moze mnie zostawic dla jakiejs młodszej

to niby nie jest duża różnica wieku, ale gdyby było odwrotnie :) 18latek ma jeszcze pstro w głowie, studia przed sobą, a wiadomo jak faceci reagują jak pójdą raz czy 2 na imprezę do akademika :P

Ja tez nie jestem za mlodszymi facetami. Albo bedzie mial fiu bzdziu w glowie albo jak sie zakocha to nie da spokoju. Jak ma sie 27 a chlopak 25 to to juz tak nie przeszkadza ale wczesniej to troche ciezko. Wiesz,reguly tez nie ma. On moze byc bardziej dojrzaly niz nie jeden 30-to latek. Poznaj go blizej to sie przekonasz. Przeciez nie musicie zaraz byc para prawda? Powodzenia 🌻

przecież nie musi tak byc, nikt nie mówi, że nie macie szans na udany związek :) tylko to jest jeszcze właściwie dziecko, które będzie chciało poznać smak dorosłości, imprez i może być Ci kiedyś ciężko znosic jego wybryki :( ale da się wytrzymac ten najgorszy okres ;) nie każdy facet myśli tlyko o tym, żeby przelecieć jak najwięcej panienek :)

do zostawi cie- ale gdybym miala takie brzydkie wiszace piersi to napewno by mnie zostawł, ale ze mam ladniejsze to nie mam sie czego obawiać

Gość do zostawi cie
Taaaak,a najseksowniejsze sa te biale krazki wokol brodawek po wciskaniu silikonow. Zygac mi sie chce

Gość obawiam sie
ze to nie sa silikony

Gość kolorowa zuza
do zostawi cie. straszna ta dziwczyna jest na tej focie. Brzydkie ciało. Okropne piersi.O fuj. Czasemmozna sie zdziwic co sie niektórym podoba. Szok!!!